Home à Vendre Appartement 2830 Willebroek
Dendermondsesteenweg 126
Carte

Dendermondsesteenweg 126

2830 Willebroek
à Vendre
100 m² Vivre
540 m² Terrain
Description

Pak je kans om uniek en hedendaags te wonen in Willebroek! Hier wordt de voormalige Steenkapperssite omgetoverd tot een schitterend residentieel nieuwbouwproject, passend bij de naam 'De Steenkapper'. Dit kleinschalige woonproject ligt nabij het centrum van Willebroek, waardoor je profiteert van een ideale verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via de E19/A12/N16.

Een van de beschikbare appartementen op deze locatie is Appartement A2, gevestigd op de Dendermondsesteenweg 126. Dit ruime onderkomen heeft niet alleen twee slaapkamers, maar biedt ook toegang tot een eigen terras. Bovendien zijn er gereserveerde autostaanplaatsen beschikbaar voor €15.000 per stuk, en is er een veilige, gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Het interieur van dit appartement op de tweede verdieping is praktisch ingedeeld met een open leefruimte en keuken die direct toegang geeft tot het terras. Verder tref je hier een berging en twee slaapkamers aan, beide met een eigen aangesloten badkamer. Uiteraard beschikt het appartement ook over een apart toilet.

Met een totale oppervlakte van 100,9 vierkante meter voor het appartement en een terras van 10,93 vierkante meter, biedt het genoeg ruimte voor comfortabel wonen. De afwerking van de wooneenheden gebeurt met hoogwaardige materialen. Wil je zelf invloed uitoefenen op de inrichting? Bij 'De Steenkapper' kan dat! We bieden je graag een uitgebreid scala aan mogelijkheden via onze vooraanstaande leveranciers.

Profiteer bovendien van het financiële voordeel: onder bepaalde voorwaarden kan je deze woning aankopen met 6% btw in plaats van 21%. Neem contact op met je makelaar om uit te zoeken of je hiervoor in aanmerking komt. De oplevering van dit appartement is gepland voor de zomer van 2024. Wordt ‘De Steenkapper’ jouw nieuwe thuis?

* * *

Dendermondsesteenweg 126 - 2830 Willebroek - 'De Steenkapper' is een kleinschalig woonproject voor uniek & hedendaags wonen nabij het centrum van Willebroek. De voormalige steenkapperssite wordt een schitterend residentieel nieuwbouwproject. Het project is centraal gelegen met een ideale verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via E19/A12/N16.

Appartement A2 (Dendermondsesteenweg 126, Willebroek)

Dit appartement bestaat uit 2 slaapkamers en beschikt over een terras. Achteraan op het perceel zijn er gereserveerde autostaanplaatsen (€ 15.000/autostaanplaats). Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling: Open leefruimte met open keuken en aansluitend terras – berging – 2 slaapkamers, beide met aansluitende aparte badkamer – apart toilet

2e verdieping

Oppervlakte: Appartement: 100,9 m²; Terras: 10,93 m²

Afwerking: De wooneenheden worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen. Wilt u zelf de inrichting kiezen? Geen probleem, we begeleiden u met veel plezier doorheen de uitgebreide mogelijkheden van onze vooraanstaande leveranciers.

Deze woningen kunnen door een tijdelijke gunstmaatregel onder bepaalde voorwaarden worden aangekocht aan 6% btw ipv 21% btw. Vraag uw makelaar gerust of u hiervoor in aanmerking komt.

De oplevering is voorzien in zomer 2024.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 330.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Terrain
540 m2
Zone habitable
100 m2
Référence
D4DIM92YEY7E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€330.000 / ERA Vijfhoek
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder