Home à Vendre Appartement 2830 Willebroek
Antwerpsesteenweg 9-13
Carte

Antwerpsesteenweg 9-13

2830 Willebroek
à Vendre
2 Chambres
Description

Dit instapklare, energiezuinige appartement is de perfecte plek om te genieten van luxe en comfort. Gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementsgebouw, kenmerkt het pand zich met zijn representatieve gevelbekleding, majestueuze Blauwe Hardsteen inkomhal en moderne lift. Een oase van rust vlakbij de schilderachtige jachthaven en overzet naar Boom.

Het 100 m² grote appartement straalt kwaliteit en klasse uit, klaar om aan al uw woonwensen te voldoen. De eigenaar heeft dit pareltje immers met zorg en kwalitatieve materialen ingericht voor persoonlijk gebruik. Het bestaat uit een gezellige woonkamer, een open keuken met granietenwerkblad en een vaatwasser die het dagelijkse leven vergemakkelijkt. Verder telt het twee ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een toilet, douche en ligbad. Voor gasten is er een apart toilet beschikbaar.

Om efficiëntie toe te voegen aan het comfort, is er een berging met een voorziening voor wasmachine en droogkast. Het zuidgerichte terras, bereikbaar via de woonkamer, is perfect om te genieten van zonnige momenten.

Daarnaast biedt de kelderverdieping een autostaanplaats (P10) die makkelijk te bereiken is via een automatische toegangspoort en een grote, volledig afgesloten berging (B10). De aankoop hiervan is verplicht en kost € 15.000,-.

De elektrische installatie is volledig conform met een E-peil van 69, wat het energielabel A oplevert. Interesse? Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar op 0473/89 72 03 voor een bezoek ter plaatse. Let op: dit appartement wordt niet aangeboden door een vastgoedmakelaar.

* * *

Antwerpsesteenweg 9-13 - 2830 Willebroek - Instapklaar en energiezuinig appartement (100 m²), op de eerste verdieping in een verzorgd appartementsgebouw met representatieve gevelbekleding, inkomhal met trap in Blauwe Hardsteen en moderne lift. Rustig gelegen, vlakbij de jachthaven en overzet naar Boom.
Het appartement werd door de eigenaar ingericht om er zelf in te wonen, afwerking met kwalitatieve materialen. Indeling: woonkamer met open keuken met granietenwerkblad en vaatwasser. 2 grote slaapkamers, badkamer met toilet, douche en ligbad. Apart gastentoilet. Berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Terras op het zuiden gericht, toegang vanuit de woonkamer.
In de kelderverdieping, met automatische toegangspoort, is er nog een makkelijk bereikbare autostaanplaats(P10) en een grote, volledig afgesloten berging(B10). Deze zijn verplicht aan te kopen aan € 15.000,-
De elektrische installatie is conform PB met een E-peil van 69. Energielabel A.
Bel rechtstreeks met de eigenaar voor een bezoek ter plaatse, 0473/89 72 03
GEEN IMMO

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Référence
5MJ3X1QEBBF6
EPC
78 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€299.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder