Carte

2160 Wommelgem
à Vendre
114 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit ruime appartement van ongeveer 114m² biedt u alles wat u nodig heeft op een centrale locatie in Wommelgem aan de Herentalsebaan. Op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw (zonder lift) komt u dit appartement binnen via een royale entreehal.

Eenmaal binnen wordt u begroet door een lichte en ruime woonkamer, compleet met grote ramen. In deze leefruimte is er een extra plek voorzien die ideaal als afsluitbare kantoorruimte zou kunnen fungeren. De aanliggende keuken is goed onderhouden, voorzien van voldoende kastruimte en uitgerust met een elektrische kookplaat en dampkap.

De stijlvol ingerichte badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. En aan de rustige achterzijde van het appartement vindt u twee comfortabele slaapkamers. De grootste slaapkamer geeft u ook toegang tot een prachtig terras waar u kunt genieten van het uitzicht op het groene Fort van Wommelgem. Een van de ingebouwde bergkasten op het terras is voorzien van een wasmachineaansluiting.

Het appartement beschikt tevens over dubbele beglazing en centrale verwarming op mazout. Watermeters zijn gescheiden per appartement en er is nog een extra bergruimte in de entreehal.

Alle genoemde oppervlaktes en afmetingen zijn indicatief.

Met winkels op loopafstand, het Fort van Wommelgem om de hoek, nabijgelegen scholen en openbaar vervoer, en eenvoudige toegang tot belangrijke snelwegen en omliggende gemeenten, is dit appartement zeer gunstig gelegen.

Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

* * *

Ruim appartement (+-114m²) met 2 slpks en terras!

Dit verzorgde appartement is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw (zonder lift) op de Herentalsebaan te Wommelgem! Het appartement biedt een zeer centrale locatie met winkels op loopafstand, het Fort van Wommelgem om de hoek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, en eenvoudige toegang met de wagen tot belangrijke invalswegen en omliggende gemeenten!

Bij het betreden van dit appartement word je verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot alle kamers. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte leefruimte met grote ramen. Hier is een extra ruimte gecreëerd die kan dienen als afsluitbaar bureau. Grenzend aan de leefruimte bevindt de goed onderhouden keuken met voldoende opbergruimte, een elektrisch kookplaat en dampkap.

De badkamer is stijvol ingericht en beschikt over een inloopdouche, lavabo en toilet.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee comfortabele slaapkamers, waarvan de ligging aan de achterkant een rustige nachtrust garandeert. Vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot het terras, compleet met twee ingebouwde bergkasten, waarvan één is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Geniet op het terras van het uitzicht op het groene Fort van Wommelgem!

Tot slot is er in de inkomhal nog een aparte berging aanwezig.

Bijzonderheden:

+ Dubbele beglazing aanwezig

+ Centrale verwarming op mazout

+ Aparte watermeters

+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief

+ Centrale ligging te Wommelgem

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 239.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Zone habitable
114 m2
Référence
UI6FF8KYDKNJ
Code Agence
133894
EPC
396 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
24 Mar 2024
€239.000 / Heylen Vastgoed
25 Feb 2024
€242.500 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder