Home Appartement 8210 Zedelgem
Sint-Elooistraat 31-02-01
Carte

Sint-Elooistraat 31-02-01

8210 Zedelgem
82 m² Vivre
119 m² Terrain
€279.000
Description

Welkom in dit stijlvolle duplexappartement waar comfort en hedendaagse elegantie hand in hand gaan. Betreed een warme ambiance verrijkt door een volledige parketvloer op de benedenverdieping en een royale raampartij die doorgaat tot aan het slaapverdiep. De lichtrijke woonkamer vormt een overgang naar niet één, maar twee ruime terrassen. Hier kun je volop genieten van je omgeving in privacy, ideaal na een drukke dag.

De open keuken, uitgerust met moderne toestellen, vormt een harmonieus geheel met de leefruimte. Een elegante trap leidt je naar de bovenverdieping waar de slaapkamers zich bevinden. Deze etage biedt ook ruimte aan een berging met plek voor een wasmachine en droogkast. De master bedroom baadt in natuurlijk licht dankzij ramen aan beide zijden. De tweede slaapkamer biedt flexibiliteit en kan dienen voor gezinsuitbreiding of als bureau. De badkamer is praktisch ingericht met douche, wastafel en toilet.

Dit duplexappartement biedt niet alleen twee prachtige terrassen voor optimaal buitenleven, maar ook alle comfort van binnen. De volledige parketvloer, de overvloed aan natuurlijk licht en de moderne afwerking maken dit appartement tot een unieke kans voor wie zoekt naar kwaliteit en comfort. Daarnaast is er een garagebox beschikbaar achteraan het terrein voor 20.000 euro.

Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden van dit appartement, deel van een kleinschalige residentie gebouwd in 2017. Enkele extra troeven? Zijn uitstekende energiescore, prachtige raampartijen, ruime terrassen en acht zonnepanelen. Mis deze kans niet!

* * *

Sint-Elooistraat 31-02-01 - 8210 Zedelgem - Dit stijlvolle duplexappartement combineert comfort en hedendaagse elegantie. Bij het betreden van het appartement valt de warme ambiance op, dankzij de volledige parketvloer die de benedenverdieping siert en de grote raampartij die doorloopt naar het slaapverdiep. De woonkamer is bijzonder lichtrijk en biedt toegang tot de twee uiterst ruime terrassen, waar je kunt genieten van de omgeving. De open keuken is voorzien van moderne toestellen en vormt een mooi geheel met de leefruimte. De trap leidt naar de bovenverdieping waar de slaapkamers zich bevinden, alsook de berging waar de wasmachine en droogkast kan worden geplaatst. De master bedroom geniet van veel natuurlijk licht langs beide zijden. De tweede slaapkamer biedt flexibiliteit voor gezinsuitbreiding of als bureau. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. 

Dit duplexappartement onderscheidt zich door niet één, maar twee mooie terrassen waardoor u zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het appartement kunt genieten van het buitenleven. Het terras aan de achterkant biedt privacy en is een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Met zijn volledige parketvloer, lichtrijke karakter en moderne afwerking is dit appartement een unieke kans voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en comfortabele levensstijl. De garagebox bevindt zich achteraan het terrein en wordt verkocht voor 20.000,- euro. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en zelf de vele mogelijkheden van dit appartement te ontdekken.

Troeven
- Kleinschalige residentie
- Recent gebouwd in 2017
- Uitstekende energiescore
- Prachtige raampartijen
- Ruime terrassen
- 8 zonnepanelen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 279.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Terrain
119 m2
Zone habitable
82 m2
Référence
QX2MJZ4J57IT
EPC
4965 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
31040-G-2014_197/EP14854/A001/D01/SD006
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
13 Mar 2024
€279.000 / Immo Isera Brugge
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder