Home à Vendre Appartement 8210 Zedelgem
Snellegemsestraat 23
Carte

Snellegemsestraat 23

8210 Zedelgem
à Vendre
96 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit 2-slaapkamer appartement in het duurzame woonproject VLOET, gevestigd op de voormalige drukkerijsite in het hartje van Zedelgem. Het project, met uitzicht op het natuurgebied Vloethemveld, bestaat uit twee kleinschalige residenties en biedt in totaal 24 appartementen en penthouses. De open indeling van de appartementen zorgt voor een vloeiende verbinding tussen de keuken en de leefruimte, terwijl grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Met ruime terrassen tot wel 40 m², wordt de groene omgeving als het ware naar binnen gehaald en vergroot de leefruimte.

VLOET is perfect gelegen in Zedelgem, dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer, fietsknooppunten en natuur. Ook belangrijke invalswegen en de Expressweg zijn gemakkelijk bereikbaar. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zijn onder andere uitgerust met geothermische warmtepompen. In het ondergrondse complex zijn er parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen voorzien. Neem snel contact op voor meer informatie over dit gloednieuwe project.

* * *

Snellegemsestraat 23 - 8210 Zedelgem - Dit appartement met 2 slaapkamers maakt deel uit van project VLOET, een duurzaam woonproject op een voormalige site van een drukkerij in het hart van Zedelgem met zicht op het natuurgebied Vloethemveld. Er worden twee kleinschalige residenties gerealiseerd met in totaal 24 appartementen en penthouses. De open indeling van de appartementen zorgt voor een naadloze overgang tussen keuken en leefruimte, terwijl grote glaspartijen het daglicht binnenlaten. De ruime terrassen, tot wel 40 m² groot, brengen het groene landschap naar binnen, waardoor de leefruimte wordt uitgebreid. VLOET heeft een uitermate goede uitvalsbasis in het hart van Zedelgem, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, fietsknooppunten, natuurgebied, invalswegen, Expressweg, enz. De appartementen zullen een hoogwaardige afwerking genieten, en zullen oa. voorzien worden van geothermische warmtepompen. In het ondergrondse parkeercomplex bevinden zich parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen. Contacteer ons snel voor meer informatie over dit gloednieuwe project.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 365.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
96 m2
Référence
686Q66Q453S4
Code Agence
NB-3084-A2.2
EPC
0 kWh/m2
EPC Valeur
A+
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€365.000 / Immo Delbecque
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder