Home à Vendre Appartement 8210 Zedelgem
Snellegemsestraat 23
Carte

Snellegemsestraat 23

8210 Zedelgem
à Vendre
109 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek de prachtige penthouse in het duurzame woonproject VLOET, gevestigd op een voormalige drukkerijsite in het centrum van Zedelgem. Dit project biedt een adembenemend uitzicht op het natuurgebied Vloethemveld en bestaat uit twee kleinschalige residenties met in totaal 24 appartementen en penthouses.

De appartementen zijn ontworpen met een open indeling, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonruimte. Grote ramen laten volop daglicht binnen en de ruime terrassen, die tot wel 40 m² groot kunnen zijn, brengen het groene landschap naar binnen en vergroten de leefruimte.

VLOET is ideaal gelegen in het hart van Zedelgem, op loopafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, fietsknooppunten en natuurgebieden. Ook belangrijke invalswegen en de Expressweg zijn gemakkelijk bereikbaar.

De appartementen zullen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn onder andere uitgerust met geothermische warmtepompen. Er is ook een ondergronds parkeercomplex met parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over dit gloednieuwe project.

* * *

Snellegemsestraat 23 - 8210 Zedelgem - Deze schitterende penthouse maakt deel uit van project VLOET, een duurzaam woonproject op een voormalige site van een drukkerij in het hart van Zedelgem met zicht op het natuurgebied Vloethemveld. Er worden twee kleinschalige residenties gerealiseerd met in totaal 24 appartementen en penthouses. De open indeling van de appartementen zorgt voor een naadloze overgang tussen keuken en leefruimte, terwijl grote glaspartijen het daglicht binnenlaten. De ruime terrassen, tot wel 40 m² groot, brengen het groene landschap naar binnen, waardoor de leefruimte wordt uitgebreid. VLOET heeft een uitermate goede uitvalsbasis in het hart van Zedelgem, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, fietsknooppunten, natuurgebied, invalswegen, Expressweg, enz. De appartementen zullen een hoogwaardige afwerking genieten, en zullen oa. voorzien worden van geothermische warmtepompen. In het ondergrondse parkeercomplex bevinden zich parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen. Contacteer ons snel voor meer informatie over dit gloednieuwe project.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 465.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
109 m2
Référence
-E9KMBQOSGV6
Code Agence
NB-3084-A3.2
EPC
0 kWh/m2
EPC Valeur
A+
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€465.000 / Immo Delbecque
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder