Home à Vendre Appartement 1731 Zellik
Jan Dekinderstraat 29-B10
Carte

Jan Dekinderstraat 29-B10

1731 Zellik
à Vendre
120 m² Vivre
4 Chambres
Description

Betreed deze uitzonderlijke triplex uit 2010 en geniet van comfortabel en luxueus wonen op zijn best. De privélift, die te bereiken is via een badge, brengt u veilig en comfortabel naar uw verdieping.

Op het eerste niveau wordt u begroet door een recent gerenoveerd gastentoilet en een prachtige, volledig uitgeruste open keuken die naadloos overloopt in de ruime woonkamer. Geniet van het zonlicht dat door het grote schuifraam stroomt en ontspan op het royale terras van maar liefst 12m2.

Een op maat gemaakte trap leidt naar het tweede niveau, waar u drie slaapkamers en de badkamer vindt. De badkamer, geïmporteerd uit Italië, is voorzien van een wastafel met ingebouwde kast, inloopdouche en hangend toilet. De masterslaapkamer beschikt over een eigen dressing.

Het derde en laatste niveau biedt een volledig afgewerkte zolder met de mogelijkheid om nog een tweede badkamer in te richten. Opbergruimte is geen probleem, dankzij de kelder en extra bergruimte bij de carport (€ 25.500).

Deze triplex, uitgerust met een EPC-label A, volledig conforme elektriciteit en een centraal ventilatiesysteem, voldoet aan alle huidige normen en vereisten. Dankzij de rustige ligging en de uitstekende verbinding met de Ring en alle belangrijke invalswegen, biedt dit huis het beste van twee werelden: comfortabel en luxueus wonen.

De maandelijkse kosten in dit kleinschalige gebouw bedragen ongeveer € 100 per maand. Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u vandaag nog contact met ons opnemen!

* * *

Jan Dekinderstraat 29-B10 - 1731 Zellik - Ontdek deze uitzonderlijke triplex uit 2010 die garant staat voor comfortabel en luxueus wonen.

Via een privé-lift met badge bereikt u in alle veiligheid en comfort uw verdieping.

Op het eerste niveau van de triplex vinden we het recente gastentoilet, een mooie, volledige ingerichte, open keuken en ruime living. Het grote schuifraam in de woonkamer geeft uit op het zonnige terras van maar liefst 12m2.

Via de op maat gemaakte trap bereiken we het 2de niveau met maar liefst 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer werd uit Italië geïmporteerd en beschikt over een wasbak met ondergebouwde kast, inloopdouche en hangtoilet. De master beschikt over een eigen dressing.

Op het derde en laatste niveau hebben we uiteindelijk nog de afgewerkte zolder waar het mogelijk is om nog een 2de badkamer in te richten.

Aan opbergruimte zal het u zeker ook niet ontbreken: de kelder en extra berging van de carport (€ 25.500) zorgen ervoor dat u al uw materiaal kan opbergen.

Met een EPC-label A, volledig conforme elektriciteit en een centraal ventilatiesysteem, voldoet deze triplex ook aan alle huidige normen en vereisten.

De maandelijkse lasten in dit kleinschalige gebouw bedragen +/- € 100/maand

Rustig gelegen en met een uitstekende verbinding naar de Ring en alle belangrijke invalswegen, biedt deze woning het beste van twee werelden: comfortabel en luxueus wonen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 353.500
Revenu cadastral
€ 1.253
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Zone habitable
120 m2
Référence
7NWOK58Z273W
Code Agence
5882898
EPC
93 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240222-0003150313-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet meegedeeld
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet meegedeeld
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Niet meegedeeld
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€353.500 / Immo-David
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder