Carte

Gorislaan 49

1820 Steenokkerzeel
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Gorislaan 49 - 1820 Steenokkerzeel - Welkom bij Gate 25L, een bekroond architecturaal meesterwerk dat in 2009 de prestigieuze prijs voor het mooiste gebouw in ontvangst mocht nemen. Dit kantoorpand is een recent atypisch ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een statement maakt in modern design.

Dit gebouw wordt gekenmerkt door duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Uitgerust met zonnepanelen en laadpalen voor elektrische voertuigen, streven we ernaar om een groenere toekomst te ondersteunen. Het gebouw is goed onderhouden en biedt voldoende parkeergelegenheid, inclusief laadfaciliteiten voor elektrische voertuigen.

Gate 25L biedt niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een aangenaam terras waar medewerkers kunnen genieten van frisse lucht en een ontspannen sfeer. De strategische ligging zorgt voor een uitstekende verbinding met belangrijke autostrades, waardoor bereikbaarheid en mobiliteit gegarandeerd zijn.

Er is ook een groot aantal parkeerplaatsen, waaronder buitenparkeerplaatsen en binnen parkeerplaatsen.

Wij nodigen u uit om de unieke ambiance van Gate 25L zelf te ervaren – een combinatie van prijswinnende architectuur, duurzaamheid en praktische toegankelijkheid. Ontdek de perfecte omgeving voor uw bedrijf en maak deel uit van een innovatieve en inspirerende werkplek.
Kantoren G49 +0_TK_SG 1 000 m² € 1 400 € 1 250 000
Kantoren G49 +2_TK_SG 1 000 m² € 1 300 € 1 300 000
Kantoren G49_TK_DR 936 m² € 1 042 € 1 299 000

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Bureau
Référence
TITVV99MTQ7M
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder