Carte

Rue du Pont 31

5300 Andenne
à Vendre
47 m² Vivre
52 m² Terrain
Description

* * *

Rue du Pont 31 - 5300 Andenne - Commercieel gelijkvloers van 47 m² in het centrum van Andenne met gemakkelijke parkeergelegenheid aan de overkant - het pand is eigendom van een vastgoedvennootschap die nog 2 andere commerciële panden bezit in Waremme en Heusy, op strategische locaties. We verkopen de aandelen van deze vennootschap (zonder registratierechten of notariskosten). Onder bepaalde voorwaarden (vooral het tijdsbestek) is het ook mogelijk om alleen de benedenverdieping te kopen voor €137.500. (met notariële kosten in dit geval). Neem contact met ons op of met de heer Matthew LOUYS 0499.25.70.36 voor meer informatie.
Informatie en afmetingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar-verkoper heeft de wettelijke mogelijkheid om te verkopen of niet. Als hij dat besluit te doen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te accepteren, maar het bod dat volgens zijn criteria het beste bij hem past.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 137.500
Revenu cadastral
€ 962
Général
Type
Commerce
Bouwjaar
1972
Terrain
52 m2
Zone habitable
47 m2
Référence
1J7UQCUTD-SM
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat
Zone inondable
n/a
Historique des prix
04 Mar 2024
€137.500 / ERA Blavier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder