Carte

L. Dujardinstraat 9

8370 Blankenberge
à Vendre
58 m² Terrain
Description

* * *

L. Dujardinstraat 9 - 8370 Blankenberge - Graag stellen wij u voor aan een unieke kans om uw commerciële dromen waar te maken. Gelegen op een uitstekende locatie aan de bruisende Grote Markt, biedt deze gelijkvloerse handelsruimte in residentie Gauguin een unieke gelegenheid om uw onderneming te vestigen in het hart van Blankenbergse levendige commerciële scene.
Bij het betreden van het pand wordt u verwelkomd door een ruime ontvangstruimte, die naadloos overgaat in een gang met inmaakkasten over de volledige lengte. Deze functionele indeling biedt niet alleen een uitstekende eerste indruk voor uw klanten, maar ook voldoende opslagruimte voor uw bedrijfsbehoeften.
De lichtrijke behandelingsruimte nodigt uit tot een serene en gastvrije sfeer, ideaal voor diverse commerciële doeleinden zoals een schoonheidssalon, praktijkruimte, ... Met een handige keuken, toilet en aparte douche, is dit pand ontworpen om aan al uw operationele eisen te voldoen, terwijl het tegelijkertijd comfort en gemak biedt voor zowel u als uw klanten.
De kwalitatieve afwerking van het handelspand is een ware blikvanger, met vloerverwarming voor extra comfort en een onderhoudsvriendelijke tegel die het geheel een eigentijdse uitstraling geeft. Of u nu een gevestigde ondernemer bent die op zoek is naar een upgrade of een ambitieuze starter die zijn stempel wil drukken op de lokale markt, dit pand biedt de perfecte setting om uw zakelijke visie tot leven te brengen.
Mis deze zeldzame kans niet om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie in Blankenberge. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Immo Francois Blankenberge staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw commerciële reis.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 265.000
Revenu cadastral
€ 1.361
Général
Type
Commerce
Terrain
58 m2
Référence
AFZ67G1IZVW-
Code Agence
BLANK2024099
EPC Certificat
3118630-KNR
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
nee
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€265.000 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder