Carte

2200 Herentals
à Vendre
312 m² Terrain
Description

* * *

Opbrengsteigendom: handelspand + 4 appartementen.
Zeer gunstig gelegen met alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer) in de onmiddellijke omgeving. Goed bereikbaar door zijn ligging ten opzichte van de ring en de autosnelweg. Het pand bestaat uit 4 te moderniseren appartementen en een commerciële ruimte.

Het handelsgelijkvloers omvat ca. 177m² en geniet veel visibiliteit door de voor – en zijgevel met raampartijen. Vooraan vindt u een verder af te werken eetruimte/commerciële ruimte, toog en keuken. Achteraan bevindt zich nog een keuken en opslagruimte die aansluiting geeft aan de buitenkoer. De kelder is te bereiken via de deur achter de toonbank.
Aan de rechterzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke inkomhal.
Appartement 1: Dit éénslaapkamerappartement heeft een bewoonbare opp. van ca. 59m² en is te bereiken via de inkomhal die toekomt in de leefruimte. Verder vindt u hier een badkamer, keuken, berging en slaapkamer.
Appartement 2: Het appartement heeft een bewoonbare opp. van ca. 78m² en bestaat uit een nachthal, 2 slaapkamers, keuken, berging en badkamer.
Appartement 3 & 4: Beide appartementen zijn gelegen op de tweede verdieping en hebben een gelijkaardige indeling. De bewoonbare oppervlakten zijn respectievelijk ca. 43m² en 49m². Bestaande uit: leefkamer, keuken met eethoek, berging, badkamer en de 2 slaapkamers.
Wie opzoek is naar een gunstig gelegen investering op interessante locatie, is hier aan het juiste adres.
Extra: - EK appartementen conform tot 2035- EPC 101: 208kWh/m²- EPC 102: 281 kWh/m²- EPC 201: 495 kWh/m²- EPC 202: 488 kWh/m²- EPC-KNR: F

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 545.000
Général
Type
Commerce
Terrain
312 m2
Référence
KW3Z1IQXLIKZ
Code Agence
84895
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
14 Apr 2024
€545.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder