Carte

Stationsstraat 82

1770 Liedekerke
à Vendre
183 m² Vivre
345 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Stationsstraat 82 - 1770 Liedekerke - LIEDEKERKE - Deze erkende zaak met vast cliënteel heeft een woongedeelte op de eerste verdieping en vindt u vlakbij het dorpsplein van Liedekerke. Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Daarnaast geniet dit pand van een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van de op- en afrit van de E40.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich het horecagedeelte. De handelszaak, die plaats biedt voor 40 zittende personen, is voorzien van gastentoiletten, een uitgeruste keuken, een toog en twee naastliggende bergruimtes waarvan de tweede beschikt over een privé toilet. 
Het eerste verdiep werd volledig vernieuwd en ingericht als leefgedeelte met een badkamer, een woonkamer en een slaapkamer.

Het pand is ook toegankelijk via de achterzijde van het gebouw, langs de Pijpstraat. Deze ingang zorgt ervoor dat het appartement rechtstreeks en apart toegankelijk is. 
Deze eigendom leent zich perfect tot het uitoefenen van verschillende zelfstandige activiteiten (parking voor de deur) en maakt wonen en werken mogelijk. Het pand is eveneens geschikt tot zorgwoning (inwonende ouder).

Kortom bent u op zoek naar een opbrengsteigendom met een woongedeelte? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info en bezoek 053/60.65.60

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.100
Général
Type
Commerce
Terrain
345 m2
Zone habitable
183 m2
Référence
5E9IEUZKU2QQ
Code Agence
5921829
EPC Certificat
20210223-0002377452-KNR-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder