Carte

Bergstraat 1

3870 Mettekoven
à Vendre
1360 m² Vivre
3140.95 m² Terrain
€1.300.000
Simuler un prêt
Description

* * *

Bergstraat 1 - 3870 Mettekoven - Unieke investeringskansOntdek deze unieke investeringskans in het hart van Mettetoven (Heers) met het prachtige en veelzijdige Martenshof.
Te midden van de idyllische rust en natuurlijke schoonheid van Mettetoven, onthult het Martenshof zich als een parel van ongeëvenaarde charme met een reeks aan faciliteiten die uw investering waard zijn.De gelijkvloerse taverne, momenteel een bloeiende onderneming, biedt een warm welkom aan zowel de lokale bevolking als tal van fiets- en wandeltoeristen die de streek verkennen. Het etablissement staat bekend om zijn gastvrijheid, sfeer en lekkere keuken. Het is een plaats waar traditie en moderniteit hand in hand gaan. Naast de taverne biedt het horeca gedeelte nog een ruime vergaderzaal en een feestzaal.Boven de taverne bevindt zich een ruim en volwaardig woongedeelte met slaapkamer, leefruimte, badkamer, keuken en bureau. Dit verdiep is bereikbaar met een trap en lift. Of u nu op zoek bent naar een eigen woonst of een verhuurkans, dit gedeelte biedt flexibiliteit en comfort. Er is tevens een ruime garage aanwezig van maar liefst 240m2. Daarnaast beschikt het Martenshof over een bed and breakfast-gedeelte met vijf charmante woningen, die stuk voor stuk verhuurd zijn en een stabiele inkomstenbron vormen. Deze woningen bieden uw gasten een onvergetelijk verblijf in een van de meest pittoreske hoekjes van Limburg. Elke woning beschikt over een privé tuin of terras.Alsof dit alles nog niet volstaat, omvat het aanbod een naastgelegen bouwgrond, die nieuwe mogelijkheden biedt voor uitbreiding of ontwikkeling, afhankelijk van uw visie en ambities.Mettetoven, een deel van Heers, is een regio die rijk is aan cultuur, geschiedenis en natuurlijke pracht. In de nabijheid vindt u niet alleen wandel- en fietsroutes door adembenemende landschappen, maar ook historische kastelen, bruisende markten en culinaire pareltjes. Het Martenshof biedt een unieke kans om deel uit te maken van deze levendige gemeenschap.Mis deze zeldzame gelegenheid niet om eigenaar te worden van dit bijzondere en multifunctioneel pand dat zowel een gevestigde zakelijke onderneming als een persoonlijk toevluchtsoord biedt in de mooie regio Mettekoven. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de huurinkomsten en mogelijkheden! De naastliggende bouwgrond wordt aangeboden aan 115.000,00 euro.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.300.000
Général
Type
Commerce
Terrain
3140.95 m2
Zone habitable
1360 m2
Référence
UTDGQQXL1OQY
Code Agence
bergstraat-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Apr 2024
€1.300.000 / Aktimmo Immobiliën
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder