Carte

3621 Rekem
à Vendre
1264 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Uniek Handelspand met Bovenliggende Woonst

Ligging: Het pand is strategisch gelegen op de Steenweg, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en een goede zichtbaarheid biedt voor passerend publiek. De intensieve trafiek op de N78, die toegang geeft tot de E313/314 Brussel-Antwerpen-Aken, verzekert een constante stroom van potentiële klanten. Bovendien grenst het pand aan grootwinkelbedrijven, waaronder Albert Heijn, Action en Jysk, wat extra exposure en aantrekkingskracht met zich meebrengt daarnaast bevinden zich op nog geen 100m tankstations, de Hubo en de Basic-Fit

Indeling: Het handelspand omvat een goed ingedeelde horecaruimte op de begane grond, perfect voor diverse culinaire ervaringen. Aan de zijkant is er bovendien de mogelijkheid voor een terras-overkapping van ongeveer 130 m2. Boven bevindt zich een comfortabele woonst met 2 slaapkamers, waardoor de combinatie van werk en privé naadloos samengaat.

Huidige Bestemming: Momenteel fungeert het pand als horecarestaurant, maar de veelzijdigheid van de ruimtes biedt mogelijkheden voor diverse commerciële activiteiten. Op eigen terrein zijn er momenteel een 25-tal parkeerplaatsen aanwezig.

Inventaris: Het restaurant beschikt over een hoogwaardige inrichting die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit, van de meubels tot het keukenapparatuur. De professionele keuken is uitgerust met topapparatuur, waaronder een kookeiland, alto-shaam, Rational combisteamer, dubbele afwasstraat, en dergelijke meer.

Bijzonderheden:Ideaal voor voortzetting als horecazaak, maar ook geschikt voor andere handelsdoeleinden.Comfortabele bovenliggende woonst voor eigen gebruik of verhuur.Strategische ligging met goede bereikbaarheid en zichtbaarheid.
Dit is een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelbelovend handelspand met een combinatie van commerciële mogelijkheden en woongenot. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de overnamemogelijkheden.  

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Commerce
Bouwjaar
1945
Terrain
1264 m2
Référence
1O56-FOF9-K-
Code Agence
118864
EPC
301 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder