Carte

9300 Aalst
à Vendre
210 m² Vivre
578 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

TE KOOP - Een prachtig gelegen woning in een residentiële straat in het centrum van Aalst, met 620m² woonoppervlakte op een perceel van 5a78ca. Deze zuidgerichte woning is zeer degelijk gebouwd, met betonnen tussenvloeren en royale ruimtes, evenals een werkplaats/garage van 270m². De woning werd gebouwd in 1962, maar is extra geïsoleerd en voorzien van nieuwe ramen.

Op de begane grond bevindt zich een indrukwekkende hal met natuurstenen vloer, gastentoilet, uitgestrekte woonkamer en veranda (52m²), aparte keuken (14m²) met aangrenzende bergruimte en grote garage (65m²!). Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers (20, 15, 14, 9 m²) en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en apart toilet. Alle kamers en de hal zijn voorzien van massief parket. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder (96m²!) met tal van mogelijkheden.

Het perceel beschikt ook over een zonnige binnentuin, evenals een ruime werkplaats van 270m² aan de achterzijde - ideaal voor kantoor, hobbyruimte of wellness. De voorkant van de woning biedt parkeergelegenheid voor drie auto's.

Dit is een unieke kans voor liefhebbers van charmante woningen op een toplocatie met veel ruimte. Het huis is degelijk gebouwd, heeft een goed geïsoleerd dak, nieuwe ramen en is gelegen op een toplocatie. Deze combinatie van klasse, ruimte, degelijkheid, woon/werk/hobby mogelijkheden, tuin, garages, parkeermogelijkheden en zonoriëntatie maakt dit een unieke eigendom in Aalst.

Contacteer ons via info@francois-partners.be of bel 053 71 00 71 voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

* * *

DISCRETE VERKOOP - Deze woning heeft een topligging in een residentiële straat (Centrum Aalst!), met een bruikbare oppervlakte van 620m² op een perceel van 5a78ca!
Volledig zuidgericht, bevindt zich dit oerdegelijke huis met betonnen tussenvloeren en grote ruimtes + een atelier/werkplaats/praktijk/garages van 270m²! Het werd gebouwd in 1962 maar werd extra geïsoleerd + voorzien van nieuwe ramen.

Op het gelijkvloers vindt u een prachtige inhomhall met natuurstenen vloer, een gastentoilet, een zeer grote living + veranda van 52m², een aparte leefkeuken van ca. 14m² met aansluitende berging en een grote garage (65m²!). Op de eerste verdieping vindt u de nachthall, 4 zeer ruime slaapkamers (20, 15, 14, 9 m²) en badkamer met ligbad, dubbele lavabo en een apart toilet. De kamers en de hall hebben een mooi massief parket. Op de tweede verdieping vindt u nog een zeer grote zolder (96m²!) met enorm veel extra mogelijkheden!

De binnentuin, eventueel uit te breiden, is volledig zuidgericht! Achteraan is er een zeer ruim aterlier/werkplaats van 270m², ideaal als bureel, hobbyruimte of wellness. Vooraan de woning is nog eens plaats om ca. 3 wagens te parkeren op eigen terrein!

Indien u houdt van een charmante woning, topligging en veel ruimte, is dit UW kans! De bouw is oerdegelijk met betonnen tussenvloeren, zeer goed dak (30cm isolatie!), nieuwe ramen, zeer ruim en gelegen op een toplocatie. Zij vormt in Aalst een uniek aanbod/combinatie: klasse, ruimte, degelijkheid, wonen/werken/hobby, tuin, garages, parkings en zongericht!
Mail via info@francois-partners.be of tel. via 053 71 00 71 voor bezoek of meer info.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.276
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
578 m2
Zone habitable
210 m2
Référence
6BDA-B0DQ8HG
Code Agence
6667145
EPC
250 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230614-0002917601-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder