Home Maison 9308 Aalst
Langehaagstraat 31
Carte

Langehaagstraat 31

9308 Aalst
187 m² Vivre
470 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Kom op zaterdag 30 maart tussen 10u en 14u naar onze kijkdag in Gijzegem (Aalst) en ontdek deze ruime halfopen bebouwing gelegen in een rustige buurt. Maak wel even een afspraak via het nummer 053/60.65.60.

Deze instapklare woning biedt heel wat mogelijkheden: ze is ruim, heeft een open zicht aan de achterkant en is uit te breiden als dat nodig zou zijn. Bovendien heeft het huis een zeer goede EPC-score (B-135), airconditioning, een aparte garage die kan dienen als opslagruimte, een oprit voor 3 auto's en een zonnige, omheinde tuin.

Op het gelijkvloers vind je een grote inkomhal met een apart gastentoilet en vestiaire, een grote woonkamer die overloopt in een ruime eetkeuken, en een bureau dat eventueel ook als slaapkamer kan ingericht worden. De badkamer is vernieuwd en uitgerust met een grote inloopdouche. Daarnaast is er nog een berging en een grote veranda met zonnewering die uitkijkt op de zonnige tuin. Ook de garage is apart.

Het huis is voorzien van zonnepanelen! Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de nachthal, en er is mogelijkheid om een vaste trap naar de zolderverdieping te plaatsen.

De eigenaars hebben dit huis altijd zeer goed onderhouden. Het is dan ook de ideale gezinswoning.

Ook de ligging is uitstekend: in de buurt van scholen en winkels, en vlakbij de belangrijkste toegangswegen naar Aalst en Dendermonde. Dus als je op zoek bent naar een huis met veel mogelijkheden, op een goede locatie en met een voortreffelijke EPC-score, aarzel dan niet om ons te contacteren voor de kijkdag op 053/60.65.60.

* * *

Langehaagstraat 31 - 9308 Aalst - KIJKDAG - Zat. 30/3 tss 10u - 14u (op afspraak: 053/60.65.60)
GIJZEGEM (Aalst) - Deze ruime HOB bevindt zich in het rustige Gijzegem.

De woning heeft alles wat u zoekt. Veel ruimte, open zicht achteraan, instapklaar en nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Een zeer goed EPC (B- 135), airco, aparte garage met opslagmogelijkheden, oprit voor 3 wagens en zonnige omheinde tuin.
Naar indeling toe hebben we op het gelijkvloers: grote inkomhal met apart gastentoilet en vestaire, grote woonkamer met aansluitend ruime leefkeuken. Een bureauruimte die kan ingericht worden als slaapkamer beneden, vernieuwde badkamer met grote inloopdouche, berging, grote veranda met zonnewering en zicht op een grote, zonnige tuin. Aparte garage.
Woning is ook voorzien van zonnepanelen!

Op de verdieping hebben we de nachthal, 4 slaapkamers en mogelijkheid tot plaatsen van vaste trap naar de zolderverdieping.
De woning is zeer goed onderhouden en steeds bewoond geweest door dezelfde eigenaars. Het is een ideale gezinswoning.

De ligging is zeer gunstig, in de nabijheid van scholen en winkels, dichtbij de invalswegen richting Aalst en Dendermonde.
Bent u op zoek naar een woning met tal van mogelijkheden, op een goede ligging en met een voortreffelijk EPC, aarzel dan niet om een afspraak te maken op de kijkdag via 053/60.65.60

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 867
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
470 m2
Zone habitable
187 m2
Référence
Y3CAYYC1075O
Code Agence
5880048
EPC
135 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240306-0003166305-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder