Carte

Leegweg

9880 Aalter
à Vendre
228 m² Vivre
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

In Maria Aalter, aan de Leegweg, ontstaat een gloednieuwe woonwijk bestaande uit 29 woningen. Profiteer nu van deze unieke kans om één van de laatste twee projectwoningen te bemachtigen, waarbij u volledige inspraak heeft in de afwerking. De locatie is perfect: nabij het centrum, scholen en winkels, maar ook omringd door bossen en vlakbij de E40 snelweg.

De woning biedt een inkomhal met apart toilet, een lichte leefruimte met eethoek en bureau, een open keuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal met apart toilet, vier slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en ligbad. Een vaste trap leidt naar de nog in te richten zolder. Bovendien geniet u van een west-gericht terras en tuin.

* * *

Leegweg - 9880 Aalter - In Maria Aalter, aan de Leegweg, wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, bestaande uit 29 woningen. Deze wijk biedt een unieke kans, met de laatste twee woningen beschikbaar als projectwoningen waarbij klanten volledige vrijheid hebben in de keuze van de afwerking. De locatie is ideaal, dicht bij het centrum, scholen en winkels, maar ook omgeven door bossen en gunstig gelegen nabij de E40 snelweg.

Deze woning omvat een inkomhal met apart toilet, lichtrijke leefruimte met eethoek, bureau en open keuken en inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we nachthall met apart toilet, vier slaapkamers en badkamer met inloopdouche en ligbad. Er is tevens een vaste trap naar de in te richten zolder. De woning omvat ook een west-gericht terras en tuin.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Zone habitable
228 m2
Référence
P4LDUOU9HTB2
Code Agence
laatste-twee-sleutel-op-de-deu
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder