Home à Vendre Maison 9880 Aalter
Knesselaarsestraat 16-B
Carte

Knesselaarsestraat 16-B

9880 Aalter
à Vendre
4 Chambres
Description

Deze prachtige half-open woning is gelegen in het rustige Sint-Maria Aalter. Op loopafstand van het station en gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum, biedt deze woning een ideale locatie. Omgeven door groen, met wandel- en fietspaden vlakbij, geniet je hier van een uitzonderlijk uitzicht over de omliggende velden. Deze woning is onderdeel van een project van vier huizen en is gesitueerd op een perceel van 378m², inclusief een tuin met noordoostelijke oriëntatie.

De woning biedt alle comfort en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, een regenwaterput van 10.000 liter en super-isolerende beglazing. Het respecteert ook de meest recente isolatienormen, zowel thermisch als akoestisch. Het verluchtingssysteem D met warmterecuperatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit.

Op de begane grond bevindt zich een inkomhal met nis voor vestiaire en toegang tot het gastentoilet. De lichte leefruimte bestaat uit een eet- en zithoek en een volledig ingerichte open keuken. Vanuit de woonkamer en de keuken heb je toegang tot de tuin en het terras. Op de eerste verdieping vind je vier volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en badmeubel, een apart toilet en een aparte berging. Alles is toegankelijk via de centrale nachthal.

Neem gerust contact met ons op via 050 550 750 of info@perspectiefvastgoed.be als je de modelwoning wilt bezoeken. De woning is beschikbaar na oplevering en de EPB wordt opgemaakt na oplevering.

* * *

Knesselaarsestraat 16-B - 9880 Aalter - Deze woning bevindt zich op een rustige locatie in Sint-Maria Aalter, op wandelafstand van het station en met vlotte bereikbaarheid van het centrum. De groene omgeving maakt de beleving van wonen op deze locatie extra aangenaam, met wandel- en fietspaden in de nabije omgeving. Het uitzicht over de achterliggende velden is hierbij de extra troef. Deze woning (lot 4) maakt onderdeel uit van een project van vier woningen. Het betreft een half-open bebouwing, gevestigd op een perceel met een oppervlakte van 378m², voorzien van een noord-oost georiënteerde tuin. De woning beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput 10.000 liter, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ... INDELING: De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met nis (voor vestiaire) en toegang naar het gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek, een open keuken (volledig ingericht). De leefruimte kijkt uit op de tuin met toegang naar het terras via living en keuken. Op de verdieping zijn er vier volwaardige slaapkamers (twee op de voorgevel en twee op de achtergevel), een badkamer met inloopdouche en badmeubel, een apart toilet en een afzonderlijke berging. Dit alles is bereikbaar via de centrale nachthall. INFORMATIE: - EPB wordt opgemaakt na oplevering; - Beschikbaar na oplevering; Wenst u een bezoek te brengen aan de modelwoning? Aarzel niet om ons te contacteren op 050 550 750 of via info@perspectiefvastgoed.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 410.000
Général
Type
Maison
Référence
V041CJ6I0E38
Code Agence
1883/PERSPECTIEF@MARIA-AALTER
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
19 Mar 2024
€410.000 / Perspectief vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder