Carte

9880 Aalter
à Vendre
3 Chambres
Description

Ontdek deze ruime woning, ideaal gelegen in het hart van de stad. Met drie slaapkamers, twee grote garages en een werkplaats heeft deze woning alles wat u nodig heeft. Op de begane grond vindt u een inkomhal met toilet en trappenhal, die leidt naar de garage met ruimte voor twee auto's en een elektrische poort. Daarnaast is er ook een wasruimte en een werkplaats of kantoorruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met eet- en zitruimte. Dankzij de grote ramen is er veel natuurlijk licht. De open keuken grenst aan de woonkamer en leidt naar een groot terras aan de achterkant met buitentrap naar de tuin.

De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, bad/douche en toilet. Buiten kunt u genieten van een diepe, zonnige tuin met terras en een grote garage aan de achterkant.

Deze woning biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een uitstekende ligging. Op slechts enkele stappen vindt u de bakker, slager, winkels, scholen en openbaar vervoer. Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Ruime woning met 2 grote garages, werkplaats, 3 slpk en tuin. INDELING: GLV: Inkomhal met toilet en trappenhal, garage met parkeergelegenheid voor twee wagens en elektrische poort, wasplaats en werkplaats/bureau. 1STE VERDIEPING: Ruime woonkamer met eet- en zitplaats. De aangename woonkamer bevat veel daglicht door de grote raampartijen, naast de leefruimte is er een open keuken met eetplaats en groot terras achteraan met buitentrap naar de tuin. 2DE VERDIEPING: nachthal, drie slaapkamers en badkamer met lavabo, bad/douche en een toilet. BUITEN: diepe zon-gerichte tuin met terras en grote garage achteraan. INFORMATIE: - Mooi uitzicht - Garage voor 2 wagens - Mooie diepe zonnige tuin - Veel lichtinval - Uitstekende ligging middenin het centrum op enkele stappen van de bakker, slager, winkels, scholen en openbaar vervoer. - Stedenbouwkundige inl. in aanvraag

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Référence
2MDV5XFGC11V
Code Agence
1804/PERSPECTIEF@AALTERC
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
19 Mar 2024
€359.000 / Perspectief vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder