Carte

Molendreef 26

9880 Aalter
à Vendre
450 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een rustig gelegen woning in Sint-Maria Aalter? Deze prachtige woning, op een perceel van 450m², geniet van weinig doorgaand verkeer en een vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer, waaronder het station. Ook de lokale winkels, scholen en andere voorzieningen in het centrum van Maria-Aalter zijn snel en makkelijk te bereiken.

De woning is recent gerenoveerd (2022) en volledig geschilderd, klaar voor een eerste bewoning. Geniet ten volle van de moderne afwerking en het zicht op de tuin via de overdekte buitenruimte. Een unieke troef is de achteruitgang van de woning, met een doorgang van 3 meter.

Binnen de woning vind je op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime leefruimte met een moderne, volledig ingerichte keuken, een apart toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping tref je een traphall en drie slaapkamers aan. Een bijgebouw aan de achterkant van de woning biedt extra ruimte om het hele jaar door van de tuin en de natuur te genieten.

Laat deze kans niet liggen! Plan vandaag nog je bezoek ter plaatse door contact op te nemen via 0477/06 89 88 of michiel@solvas.be.

* * *

Molendreef 26 - 9880 Aalter - Deze woning (op een perceel met een oppervlakte van 450m²) is rustig gelegen in Sint-Maria Aalter. Zijn gunstige ligging, weinig of geen doorgaand verkeer van auto's en vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer (o.a. het Station), is hierbij een absolute plus! De centrumkern (met winkels, school, ...) van Maria-Aalter is vlot en snel bereikbaar.
Het betreft een eerste ingebruikname na grondige renovatie (2022). De woning is instapklaar en tevens reeds volledig geschilderd. De moderne afwerking en zicht op de tuin via de relax-overdekte buitenruimte, laten je ten volle genieten! Als extra troef is er de toegang/uitweg via de achterzijde van het perceel (doorgang van 3 meter)...

De indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit de inkom, leefruimte met open ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen), trapruimte, afzonderlijk toilet en badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een traphall en drie slaapkamers.
Het achterliggende bijgebouw biedt hierbij de mogelijkheid om doorheen het volledige jaar te kunnen genieten van de ... tuin en het buiten zijn. Een overdekte ruimte die toch één is met de natuur en tuinomgeving.

Laat je verleiden door deze woning en vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse: 0477/06 89 88 - michiel@solvas.be Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Terrain
450 m2
Référence
FH46OR1BQV7X
Code Agence
MT/3928
EPC
207 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220915-0002675841-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€359.000 / Solvas Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder