Home Maison 9880 Aalter
Cijnsstraat 13
Carte

Cijnsstraat 13

9880 Aalter
145 m² Vivre
2 Chambres
€270.000
Description

Maak een afspraak en kom langs tijdens ons openhuis op 30 maart tussen 10:00 en 13:00 uur. Ontdek deze charmante, vrijstaande woning, gelegen in een serene, rustige straat, die comfort en gezelligheid in perfecte harmonie brengt.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, trekt de warme, uitnodigende sfeer van de woonkamer je aan. De afzonderlijke keuken en badkamer zijn praktisch ingedeeld voor optimaal comfort. De inpandige garage is een extra pluspunt, waardoor je eenvoudig opbergruimte en gemakkelijke toegang tot je auto hebt.

De bovenverdieping heeft twee uitnodigende, comfortabele slaapkamers.

Stap naar buiten en geniet van de goed onderhouden tuin, de ideale plaats om te ontspannen en te genieten van de serene omgeving. De houten tuinkamer voegt een beetje natuurlijke charme toe en creëert een gezellige sfeer die je het hele jaar door kunt waarderen.

Wil je je Energieprestatiecertificaat verbeteren? Het isoleren van je dak en vervangen van de oude accumulatoren kunnen helpen om je huis energiezuiniger te maken en je EPC-label te optimaliseren.

Mis deze kans niet om deze woning de jouwe te maken. Neem snel contact op met Sarah Bouilliart op nummer 0484877428 en plan een bezichtiging! Dit prachtig gelegen huis met zijn gezellige tuinkamer, rustige ligging en inpandige garage wacht op je.

* * *

Cijnsstraat 13 - 9880 Aalter - OPENHUIS OP 30 MAART VAN 10 uur tot 13 uur op afspraak

Deze prachtige alleenstaande woning, gelegen in een rustige straat, biedt een perfecte combinatie van comfort en gezelligheid.

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de warme en uitnodigende sfeer van de leefruimte. De aparte keuken en badkamer bieden een handige indeling en zorgen voor het nodige comfort. Een extra bonus is de inpandige garage, die zorgt voor handige opslagruimte en gemakkelijke toegang tot jouw voertuig.

Op de bovenverdieping vind je twee comfortabele slaapkamers.

Buiten is het heerlijk vertoeven in de prachtige onderhoudsvriendelijke tuin, waar je kunt genieten van de rust en de kwaliteit van de omgeving.
De houten tuinkamer voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan jouw buitenruimte en creëert een gezellige sfeer die het hele jaar door kan worden genoten.

Wil je je Energieprestatiecertificaat verbeteren?
Isoleren van je dak en het vervangen van accumulatoren zijn twee effectieve manieren om je woning energiezuiniger te maken en je EPC te verlagen tot een gunstig label.

Kortom, deze woning wacht op jou om het jouw eigen te maken. Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging!

Contacteer Sarah Bouilliart op het nummer 0484877428
Charmante woning
Rustige ligging
Gezellige tuinkamer
Inpandige garage

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 270.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Zone habitable
145 m2
Référence
9-EX78XCNOS6
Code Agence
charmante-vrijstaande-woning-i
EPC
700 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240103000309810res1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Mar 2024
€270.000 / Altro Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder