Home à Vendre Maison 3200 Aarschot
Vleminkstraat 91
Carte

Vleminkstraat 91

3200 Aarschot
à Vendre
240 m² Vivre
4 Chambres
Description

Ontdek deze ruime woning van 240,57 m², mogelijks aan te kopen aan 6% BTW! Het gelijkvloers is voorzien van een inkomhal met apart toilet, een uitnodigende living met open keuken, handige wasruimte met extra bergruimte en een praktische bureauruimte.

De eerste verdieping telt een badkamer, een extra toilet en drie royale slaapkamers. Een bijkomend pluspunt is de zolderruimte die volledig naar jouw wensen kan worden ingericht.

Bij de afwerking van de woning wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren, gaande van de keuken tot de badkamer, het sanitair en de vloerbekleding. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

De woning is voorzien van alle comfort waaronder vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Dit samen met de aanwezigheid van een regenwaterput maakt deze woning zeer energiezuinig.

De ideale ligging zorgt voor een rustige leefomgeving die toch vlot bereikbaar is dankzij de nabijheid van de autostrade en het centrum van Aarschot.

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw eigen woning? Contacteer ons voor een gratis schatting. Verkoop je via onze diensten, dan maak je zelfs kans op het winnen van €200.000!

Heb je interesse of wens je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op via 016 90 10 21 of via info@future-home.be.

Het betreft hier een woongebied met landelijk karakter, waarbij alle noodzakelijke vergunningen aanwezig zijn. Er is geen dagvaarding of voorkooprecht van toepassing.

* * *

Vleminkstraat 91 - 3200 Aarschot - MOGELIJK AAN 6% BTW !!!

Deze woning van 240,57 m² heeft op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open keuken, wasplaats/berging en een bureau.
Op de 1ste verdieping is er 1 badkamer, een toilet en 3 ruime slaapkamers. Op de zolder heb je nog een prachtige ruimte die kan ingericht worden.

De afwerking is volledig naar keuze van de koper (keuken, badkamer, sanitair, vloer,...!)
Hier worden kwalitatieve materialen gebruikt voor de afwerking.

Vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, regenwaterput, ... kortom ZEER ENERGIEZUINIG !!!

De ligging is hier ideaal wat betekent dat je rust hebt maar ook vlakbij de autostrade en het centrum van Aarschot.

Wens je een gratis schatting? Vergeet dan zeker geen contact met ons op te nemen!!! Verkoop met ons en maak kans om 200.000 € te winnen !!!

Wil jij meer informatie over deze woningen? Bel ons dan op 016 90 10 21 of mail naar info@future-home.be.

Woongebied met landelijk karakter, Vergunning, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen voorkooprecht.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 542.380
Général
Type
Maison
Zone habitable
240 m2
Référence
KUB9HBW0VZGM
Code Agence
910-5928372
Historique des prix
24 Mar 2024
€542.380 / C21 Future Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder