Carte

Tieltseweg 47

3202 Aarschot
à Vendre
277 m² Vivre
1148 m² Terrain
Description

Dit vastgoed bestaat uit twee geïntegreerde huizen op een plot van 11a 48ca, gesitueerd nabij het centrum van Rillaar en slechts 5 minuten verwijderd van de E314 afrit. Perfect voor mensen die geïnteresseerd zijn in co-housing of op zoek zijn naar een zorgwoning. Beleef alvast een virtuele rondleiding door het hele pand, zowel binnen als buiten.

Opstelling:
Begane grond: In het linkerdeel bevindt zich op de begane grond een ruime woonkamer, aansluitende eethoek en wasplaats. Daarnaast bevat de rechterzijde een aparte inkomhal met aangrenzende inpandige opslagplek, een externe bergruimte en een overdekte centrale oprit.

Eerste verdieping: Op deze verdieping bevindt zich ook een woonkamer en een keuken met eethoek, badkamer, vier slaapkamers en een opslagruimte.

Tweede verdieping: Vanuit de eerste verdieping is er een vaste trap naar de zolder, die kan worden omgebouwd tot extra leefruimte.

Extra kenmerken:
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek. Ga daarnaast naar www.era.be/janssens voor meer informatie en gedetailleerde afmetingen.

* * *

Tieltseweg 47 - 3202 Aarschot - Eigendom bestaande uit twee samengevoegde woningen op een terrein van 11a 48ca, vlakbij van centrum Rillaar en op 5 min afrit E314. Ideaal voor mensen die willen co-housen of opzoek zijn naar een zorgwoning.
Bekijk de eigendom hier alvast volledig virtueel zowel binnen als buiten.
Indeling:
Gelijkvloers: In het linkse deel is er op het gelijkvloers een ruime woonkamer met aansluitend een eethoek en een wasplaats. Rechts is er een afzonderlijke inkomhal met naastgelegen inpandige berging, uitpandige berging en centrale overdekte inrit.
Eerste verdieping: Op de eerste verdieping is er eveneens een woonkamer en een keuken met eethoek, een badkamer, 4 slaapkamers en een bergruimte.
Tweede verdieping: Vanop de eerste verdieping is een er vaste trap naar de zolder mogelijk in te richten tot extra ruimte.
Extra troeven:
Bel even voor een vrijblijvend bezoek of kijk zeker ook op www.era.be/janssens voor meer info en detail maten.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Revenu cadastral
€ 1.013
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1957
Terrain
1148 m2
Zone habitable
277 m2
Référence
JG4YUN42VDIL
EPC
672 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231220-0003084398-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Jan 2024
€320.000 / ERA Janssens & Janssens
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder