Home Maison 2630 Aartselaar
Solhofdreef 68
Carte

Solhofdreef 68

2630 Aartselaar
470 m² Vivre
10723 m² Terrain
6 Chambres
€2.375.000
Description

Ontdek deze unieke en prachtig gelegen villa, gevestigd op een ruim perceel van ongeveer 10.723 m2. Profiteer van de uitstekende bereikbaarheid tussen Antwerpen en Brussel en geniet van de rust en het groen in deze toplocatie in de nabijheid van het kasteelpark Solhof. Het centrum is bovendien op wandelafstand en het domein van meer dan 1 hectare ligt aan een geklasseerde dreef.

Op het gelijkvloers van deze woning vind je een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De gezellige leefruimte heeft een erker en biedt uitzicht op de tuin. De grote, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek baadt in het licht en biedt eveneens een prachtig zicht op de tuin. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een eetkamer en een kantoor of tv-kamer, beiden met toegang via de tuin. Verder is er ook een dubbele garage voorzien.

De eerste verdieping huisvest de masterbedroom met badkamer, alsook nog 4 of 5 extra slaapkamers. Er is tevens een tweede badkamer aanwezig met aansluitende saunaruimte. De afgewerkte zolder onder het dak biedt een zee aan ruimte en heeft een terras.

Daarnaast is er ook een ondergrondse voorraad- en wijnkelder. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en de woning wordt verwarmd op gas. Deze woning heeft een EPC label B.

De prachtig aangelegde tuin op het zuidwesten kan ook bereikt worden via een tweede privéweg van 4m breed. Met deze villa geniet je van unieke woonervaring in een rustige en groene omgeving.

* * *

Solhofdreef 68 - 2630 Aartselaar - Uniek gelegen villa op een perceel grond van ca 10.723 m2.  Zeer goede bereikbaarheid op de as Antwerpen - Brussel.
Toplokatie in een oase van rust en groen aan het kasteelpark Solhof en op wandelafstand van het centrum.  Mooi domein van ruim 1 hectare aan geklasseerde dreef.

Beschrijving indeling
Gelijkvloers,  inkomhall met vestiare en gastentoilet.  Mooie leefruimte met erker en zicht op de tuin, grote ingerichte keuken met ontbijthoek met veel lichtinval en zicht op de tuin.  Vooraan bevindt zich een  eetkamer  en kantoor of tv kamer met  ingang via de tuin.  Dubbele garage.
Eerste verdieping,  masterbedroom met badkamer. Verder nog 4 of 5 slaapkamers. Tweede badkamer met aanpalende sauna-ruimte.          Onder het dak bevindt zich een ruime afgewerkte zolder met terras.
Ondergronds, een voorraad- en wijnkelder.
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, verwarming op gas.  EPC label B
De prachtig aangelegde Z-W tuin is ook bereikbaar via een tweede private weg van 4m breed.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 2.375.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1975
Terrain
10723 m2
Zone habitable
470 m2
Référence
IK0FUDMAYF3K
Code Agence
5901284
EPC
166 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
202221007-0002691990
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
25 Mar 2024
€2.375.000 / AT Home en Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder