Home à Vendre Maison 2630 Aartselaar
Pater Damiaanlaan 2
Carte

Pater Damiaanlaan 2

2630 Aartselaar
à Vendre
184 m² Vivre
641 m² Terrain
4 Chambres
Description

Welkom bij deze goed onderhouden villa in het hartje van Aartselaar. Alhoewel centraal gelegen, geniet deze woning een uiterst rustige ligging op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 641 m². Het unieke aan deze villa is de ruime polyvalente ruimte op het gelijkvloers met aparte inkom, ideaal om werk- en woonleven te balanceren, of deze ruimte te integreren in de woning. Ook de mogelijkheid tot een kangoeroewoning behoort tot de opties.

Bij binnenkomst in de inkomhal kunt u uw jas kwijt in de vestiairekast waarna u doorgaat naar de lichte woonkamer met prachtig tuinzicht. Deze ruimte wordt aangevuld met een volledig geïnstalleerde open keuken. Verder vindt u op het gelijkvloers twee slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met ligbad en dubbele wastafel, en een ruime berging met toegang tot de oprit. De veelzijdige ruimte vooraan de woning van ongeveer 35 m² heeft een aparte inkom, perfect voor wie werk en privé wil combineren zonder in te boeten aan privacy.

Op de eerste verdieping ontdekt u nog twee ruime slaapkamers. Rondom de woning vindt u een ruime, zonnige tuin dankzij het hoekperceel. Uw auto parkeren is altijd mogelijk dankzij de ruime garage met oprit voor meerdere auto's. De woning is voorzien van dubbele beglazing en rolluiken voor extra comfort.

Dankzij de centrale ligging in Aartselaar geniet u hier van rust en leefbaarheid op wandelafstand van groene zones, buurtwinkels, scholen en met vlotte verbinding naar de A12 en E19. Kortom, deze ruime woning biedt talloze mogelijkheden in een geweldige omgeving!

Let op: Vanaf 1 januari 2023 geldt een renovatieverplichting voor residentiële gebouwen met een slecht EPC-label die in dat jaar worden gekocht. Binnen de vijf jaar na aankoop moet de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter de woning energetisch renoveren tot minimaal label D. Voor meer informatie, zie https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528 Krijg deze unieke kans niet laten ontglippen!

* * *

Pater Damiaanlaan 2 - 2630 Aartselaar - Deze goed onderhouden villa bevindt zich op een zuid- west georiënteerd perceel van 641 m² pal in het centrum van Aartselaar maar toch zeer rustig gelegen. De ruime polyvalente ruimte op het gelijkvloers met aparte inkomhal maakt deze woning bijzonder. U heeft de mogelijkheid werk en privé te combineren of deze polyvalente ruimte mee te integreren met de woning. Indien u wenst kunt u er ook een kangoeroewoning van maken. Deze vrijstaande woning biedt tal van mogelijkheden. Dankzij de ruime oprit voor meerdere auto's heeft u altijd plaats voor de deur. De indeling is als volgt: Gelijkvloers: Woongedeelte:Via de voordeur betreedt u de inkomhal met een vestiairekast. Via de inkomhal komt u binnen in de lichtrijke woonkamer met prachtig uitzicht en rechtstreekse toegang tot de tuin. De volledig geïnstalleerde open keuken maakt deze ruimte compleet. Op het gelijkvloers bevinden zich nog 2 slaapkamers, apart toilet, badkamer voorzien van ligbad en dubbel lavabomeubel alsook een ruime berging. De berging geeft toegang tot de oprit. Polyvalente ruimte:De polyvalente ruimte bevindt zich vooraan de woning. Deze ruimte van circa 35 m² heeft een aparte inkomdeur. Hierdoor is het perfect mogelijk om woon en werk te combineren maar toch uw privacy te behouden. Zowel vanuit de inkomhal als vanuit de berging heeft u toegang tot deze ruimte. Hierdoor is er ook een mogelijkheid om deze ruimte volledig toe te voegen aan de woning om deze te verruimen of er een kangoeroewoning van te maken. Eerste verdieping:Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van circa 23,5 m² en 21 m². Tuin:Een ruime, zonnige tuin rondom uw huis dankzij het hoekvormige perceel. Garage:Ruime garage voorzien van een oprit voor meerdere auto’s. Beglazing:Dubbel glas aanwezig en voorzien van rolluiken. Locatie: Pal in het centrum van Aartselaar maar toch zeer rustigOp wandelafstand van groen.Vlotte verbinding naar de A 12 en E 19Op wandelafstand van alle buurtwinkels, scholen,……….. Extra troeven: - Ruime woning met tal van mogelijkheden: Woon en werk te combineren/ Kangeroewoning,…- Polyvalente ruimte voorzien van een aparte inkomdeur. - Centrale locatie ( pal in het centrum van Aartselaar)- Oprit voor meerdere auto's - Ruime garage - Veel natuurlijke lichtinval-Asbest veilig - …Mis deze unieke kans niet! De renovatieverplichting voor residentiële gebouwen gaat in op 1 januari 2023. Wie vanaf 2023 de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter wordt van een woning of appartement met een slecht EPC-label, moet die binnen de 5 jaar energetisch renoveren tot label D (of beter). https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 537.500
Revenu cadastral
€ 1.514
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1989
Terrain
641 m2
Zone habitable
184 m2
Référence
O-ZN6VNJI9QP
EPC
443 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€537.500 / Coprimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder