Carte

9991 Adegem
à Vendre
250 m² Vivre
72.116 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

In de charmante gemeente Maldegem, gelegen in de noordwestelijke hoek van het Meetjesland en dichtbij het park Het Leen, vindt u deze boeiende paardenaccommodatie verspreid over ongeveer 7 hectare.

Kom langs de oprijlaan met ons mee en ontdek een woning die wacht op uw renovatie- of herbouwplannen. De mogelijkheid om te kiezen tussen een volledige renovatie of het bouwen van een gloednieuw huis maakt dit een flexibel project.

Een tweede oprijlaan leidt u naar het hart van de paardenvoorzieningen, bestaand uit een schuur met stallen, een paardenmolen, ongeveer 20 buitenstallen, een handige kantoorruimte en een 820 meter lange renbaan omringd door groene weiden, waar paarden kunnen trainen in een aangename omgeving.

Een milieuvergunning voor een trainingsstal is al aanwezig, waardoor dit een ideale locatie is voor paardenliefhebbers en -professionals. De 7 hectare grond ligt mooi aaneengesloten zonder achterburen, wat zorgt voor een ruim en natuurlijk uitzicht.

Bent u op zoek naar een eigendom die de perfecte combinatie van natuur, rust en paardenfaciliteiten biedt? Neem dan contact met ons op via 0489 026 025 of stuur een e-mail naar elize@immofluisteraar.be.

* * *

Te Maldegem, een gemeente in het noordwesten van de regio Meetjesland en gelegen nabij het Provinciaal domein Het Leen, bevindt zich deze interessante paardenaccommodatie op ca. 7ha.

We nemen u mee via de oprijlaan tot de te renoveren/slopen woonst. Of u nu van plan bent om het volledige pand te renoveren of liever een compleet nieuwe woning bouwt op deze locatie, u hebt de keuze.
Via de tweede oprijlaan bereikt u de huidige paardenvoorzieningen die bestaan uit een loods met stallingen, een stapmolen, +/- 20 buitenstallen, een praktische bureauruimte en een drafbaan van ongeveer 820 meter gelegen in het groen met weides middenin, waar het aangenaam trainen is.

Er is een milieuvergunning aanwezig voor een trainingsstal.
De 7ha liggen mooi in blok, zonder achterburen waardoor u kan genieten van een weids en natuurlijk zicht.

Zorgt deze eigendom voor de beleving waar u naar op zoek bent? Contacteer ons via 0489 026 025 of mail naar elize@immofluisteraar.be .

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.019
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1850
Terrain
72.116 m2
Zone habitable
250 m2
Référence
DG411S0W6ZPZ
Code Agence
IF-4193
EPC
1242 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231128-0003051687-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder