Home à Vendre Maison 1790 Affligem
Jan Baptist Callebautstraat 27
Carte

Jan Baptist Callebautstraat 27

1790 Affligem
à Vendre
180 m² Vivre
347 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze energiezuinige woning, gelegen op een perceel van 3 are 45ca, is uitgerust met alle moderne technieken. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte en een volledig uitgeruste keuken. Achter de keuken vind je een praktische berging/wasplaats en de garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, momenteel gebruikt als dressing en bureau, en een comfortabele badkamer. Er is ook een handige bergzolder onder het dak.

Het grote schuifraam in de leefruimte biedt uitzicht op de prachtige tuin, die dankzij de 13 steeneik leibomen het hele jaar door privacy garandeert. Er is ook een ruim terras en een aluminium tuinhuis.

Daarnaast beschikt de woning over tal van extra's zoals zonnepanelen van 5,7Wp (met groenestroomcertificaten), een regenwaterput van 20.000 liter, ventilatiesysteem D, een warmtepomp waardoor aardgas niet langer nodig is (voorziening wel aanwezig), een ruime carport en allerlei moderne snufjes zoals een pakketbrievenbus, sensoren voor verlichting, camerabewaking, Tado verwarmingsbediening, enzovoort.

Voor meer informatie of om de woning zelf te ontdekken, neem contact op met Michael@immoaccenta.be.

* * *

Jan Baptist Callebautstraat 27 - 1790 Affligem - Gelegen op een perceel van 3 are 45ca heeft deze zeer energiezuinige woning, met alle hedendaagse technieken u het volgende te bieden: Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime inkomhal met gastentoilet die uitgeeft op de open leefruimte en keuken(volledig uitgerust), achter de keuken ligt de praktische berging/wasplaats en de garage. De eerste verdieping biedt plaats aan 4 slaapkamers(waarvan momenteel één als dressing in gebruik is en één als bureau) daarnaast bevindt zich hier de badkamer met alle comfort. Onder het dak bevindt zich nog een praktische bergzolder. Het grote schuifraam in de leefruimte geeft uit op de prachtige tuin die door de 13 steeneik leibomen het hele jaar door van privacy voorzien is, verder is hier een zeer ruim terras en aluminium tuinhuis. Verder heeft deze nog volgende troeven: -Zonnepanelen 5,7Wp (met groenestroomcertificaten) - Regenwaterput van 20.000 liter -Ventilatiesysteem D -Warmtepomp waardoor aardgas niet langer dient aangesloten te zijn(voorziening wel aanwezig) -Ruime carport -Alle moderne snufjes(pakketbrievenbus, sensoren voor verlichting, camerabewaking, Tado verwarmingsbediening, ...) Voor meer informatie of om deze woning zelf te ontdekken: Michael@immoaccenta.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 565.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2008
Terrain
347 m2
Zone habitable
180 m2
Référence
Y2YUCH72VC75
Code Agence
5901217
EPC
48 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240129-0003123298-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
privé - woning
Zone inondable
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
13 Mar 2024
€565.000 / Accenta Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder