Carte

Daalstraat 55

1790 Affligem
à Vendre
Description

Gelegen in het hart van Teralfene, is deze woning op wandelafstand van alle benodigde winkels en vlakbij de E40 afslag Affligem, wat zorgt voor een gemakkelijke verbinding naar Gent en Brussel. Dit unieke pand staat geregistreerd als handelshuis en profiteert van het feit dat het uit twee samengevoegde eenheden bestaat. Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van maar liefst 295 vierkante meter, biedt het flexibiliteit doordat het mogelijk is om de eenheden opnieuw te splitsen door gebruik te maken van de twee afzonderlijke ingangen. Hoewel deze stevige woning een grondige renovatie nodig heeft, zijn er al een aantal belangrijke updates gedaan, waaronder een vernieuwd dak en dubbele beglazing door het gehele huis. Voor extra comfort en tijdens de wintermaanden wordt de woning verwarmd met aardgas.

* * *

Daalstraat 55 - 1790 Affligem - De woning is gelegen in het centrum van Teralfene, op wandelafstand van alle winkels en nabij de E40 afrit Affligem met vlotte verbindingen naar Gent en Brussel.Dit huis staat gekadastreerd als handelshuis en bestaat uit twee entiteiten die zijn samengevoegd. De bewoonbare oppervlakte is maar liefst 295 m². Er zijn nog twee ingangen dus opsplitsen in twee woningen is mogelijk. Deze solide woning heeft een grote opknapbeurt nodig, het dak werd wel al vernieuwd en er overal dubbel glas. De verwarming werd op aardgas.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Revenu cadastral
€ 1.269
Général
Type
Maison
Référence
EMN0L8P-FGLY
Code Agence
3694243
EPC
372 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€320.000 / Immo De Rick
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder