Home Maison 3570 Alken
Steenweg 334
Carte

Steenweg 334

3570 Alken
3.926 m² Terrain
3 Chambres
€480.000
Description

* * *

Steenweg 334 - 3570 Alken - Dit authentieke hoevegebouw met binnenkoer dateert van 1866 en biedt heel wat mogelijkheden. Denk maar aan een gezellige B&B, horeca, kantoren of vrije beroepen, maar ook wonen, tweewoonst, of woonunits… Ook een parking is mogelijk.
Het perceel van 39a26 heeft een breedte van ongeveer 61m aan de straat.
Het geheel biedt heel wat ruimte om te leven en te werken.

ZICHTBAARHEID EN BEREIKBAARHEID zijn TOP, je bent op enkele minuten van Hasselt en 10 minuten van Sint Truiden, de E313 is op slechts 8 kilometer.

De hoeve heeft nog sporen van vakwerk en is volledig te renoveren. Vooraan situeert zich de vroegere woonst en verder zijn er stalletjes rondom een binnenkoer. Durvers en romantici kunnen zich hier volledig uitleven. De huidige eigenaren hebben alvast een voorstel uitgewerkt.

De eigenaars, interieurarchitecten vormden een stalling achteraan het perceel reeds om tot een prachtig staaltje modern wonen. Hier kan je onbeperkt verblijven gedurende de ganse verbouwing.
Dit gebouw is gelijkvloers ingericht met een inkomhal, een mooie leefruimte met open keuken waarbij grote ramen zicht hebben naar het omliggend weiland. Verder is er een mooi afgewerkte badkamer met instapdouche, lavabo's en inbouwkasten. Een apart toilet en wasruimte.
Op de verdieping zijn 3 mooie slaapkamers; allemaal met een rustige uitkijk op weiland of fruitplantages. Het gebouw heeft een moderne look en is afgewerkt in hout.

De oorspronkelijke hoeve is beschermd; meer info hierover vindt u op "https://id.erfgoed.net/aanduidingsobjecten/2063" en "https://id.erfgoed.net/aanduidingsobjecten/18889". Momenteel loopt een procedure om de bescherming ongedaan te maken.
Het perceel is gelegen in woongebied met landelijk karakter en achter de 50-meter grens in agrarisch gebied.

Interesse in dit prachtig project? Maak dan telefonisch een afspraak op het nummer 012 23 00 23 of mail uw vragen aan roland@immo-leroi.be.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 480.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1866
Terrain
3.926 m2
Référence
G99NJ0YLKWQE
Code Agence
23K11130
EPC
205 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€480.000 / Immo Leroi
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder