Home Maison 3570 Alken
Roodborstjesplein 15
Carte

Roodborstjesplein 15

3570 Alken
210 m² Vivre
270 m² Terrain
€509.000
Description

* * *

Roodborstjesplein 15 - 3570 Alken - Welkom bij deze unieke woning die luxe en comfort combineert met duurzaamheid en functionaliteit. Gelegen in een rustige, doodlopende straat, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een moderne en ontspannen levensstijl.
Bij het betreden van de woning valt direct de hoogwaardige afwerking op. In de leefruimte creëren de extra hoge plafonds een gevoel van ruimte waardoor deze nog comfortabeler aanvoelt. De ruime en lichtrijke open keuken nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellige samenzijn. Aan de keuken grenst een handige wasplaats met ingebouwde kasten, waardoor het organiseren van huishoudelijke taken een fluitje van een cent wordt.
De begane grond beschikt over een praktisch bureau, ideaal voor wie vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een stille werkruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een toilet en een inpandige garage, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook extra opslagruimte biedt voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.
De luxueuze badkamer met een tweede toilet op de eerste verdieping is voorzien van een inloopdouche. Met drie comfortabele slaapkamers is er in deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en tot rust te komen. De vaste trap naar de zolder biedt een mogelijkheid voor nog twee extra slaapkamers. Hierdoor is deze woning ideaal voor gezinnen die groeien of voor mensen die graag gasten ontvangen.
Buiten is er een prachtig aangelegde tuin met grasmatten, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen middagen in de zon. Door de ligging in een doodlopende straat geniet je van veel rust en privacy.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, met zonnepanelen die zorgen voor groene energie en een regenwaterput van 10.000 liter die bijdraagt aan het verminderen van de waterrekening. Er is een laag verbruik van de vloerverwarming op gas, aangezien de woning zeer goed geïsoleerd is.

En alsof al dat nog niet genoeg is, biedt deze woning ook financiële voordelen. Met slechts 3% registratierechten te betalen in plaats van 21% en een vrijstelling van de resterende jaren voor het kadastraal inkomen, is dit een kans die je niet wilt missen.

Kortom, deze woning biedt alles wat je maar kunt wensen - luxe, comfort, duurzaamheid en financiële voordelen - allemaal verpakt in een prachtig en goed doordacht ontwerp. Maak van deze droomwoning jouw thuis en geniet van het beste dat het leven te bieden heeft.
Pluspunten:
-Ventilatie D
-E-peil 19
-Zonnepanelen
-Regenwaterput van 10 000 L
-Inpandige garage
-Rustige ligging
-Recente woning: maar 3% regstratierecht ipv 21%

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 509.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2020
Terrain
270 m2
Zone habitable
210 m2
Référence
QJ4F2C-RPFPC
Code Agence
5910943
EPC
40 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
73001-G-2017_14222/EP10894/A001/D05/SD001
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€509.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder