Home Maison 3570 Alken
Wetzerstraat 15
Carte

Wetzerstraat 15

3570 Alken
145 m² Vivre
800 m² Terrain
3 Chambres
€369.000
Description

Deze zeer goed onderhouden, instapklare gezinswoning ligt op een zuidgericht perceel van 8 are in een rustige woonwijk. Je geniet hier van de rust dankzij de ligging in een doodlopende straat. Bovendien is er een vlotte verbinding naar Hasselt, Sint-Truiden en de E-314. Scholen, kinderopvang, restaurants en winkels liggen allemaal vlakbij.

Het gezellige huis, gebouwd in 1967, heeft een bewoonbare oppervlakte van 145 vierkante meter. De woning beschikt over een omheinde en onderhoudsvriendelijke tuin, een terras en zelfs 22 zonnepanelen en een warmtepomp.

Binnen tref je op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke woon-en eetkamer met airco en open haard, een gerenoveerde keuken uitgerust met MIELE-toestellen en een veranda die toegang geeft tot de tuin.

Op de halve verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van airconditioning en één met een inloopdouche. Verder is er ook een badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet.

Voor extra opslagruimte is er een kelder aanwezig, compleet met inpandige garage met automatische poort, wasruimte, technische ruimte en stockageruimte.

Energie-efficiëntie is een prioriteit met een EPC-label D, dubbele beglazing en verwarming op mazout. Plus, de 22 zonnepanelen zijn inbegrepen in de prijs!

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de open bebouwing, drie aircotoestellen met koel- en warmtefunctie, rolluiken, grondwaterpomp en dakisolatie.

Wil je meer weten of een bezichtiging inplannen? Neem contact op met Larissa via 0483 70 28 74 of 011 22 19 17. Voor een uitgebreide omschrijving en foto's kan je ook terecht op onze website www.limburgsvastgoed.be.

* * *

Wetzerstraat 15 - 3570 Alken - Zeer goed onderhouden, instapklare gezinswoning op een zuidgericht perceel van 8a, gelegen in een doodlopende straat temidden een rustige woonwijk. Voorzien van omheinde en aangelegde tuin, terras en 22 zonnepanelen + warmtepomp. Vlotte verbinding naar Hasselt, Sint-Truiden, E-314. Nabij scholen, kinderopvang, restaurants, winkels,.. Bouwjaar 1967. Bewoonbare opp.: 145 m².

INDELING: GELIJKVLOERS: Inkomhal met vestiaire ruimte en gastentoilet; Lichtrijke woon-en eetkamer (36,6 m2) voorzien van airco (koel- en warmtefunctie) en open haard; Gerenoveerde keuken met elektrische kookplaat, spoelbak, oven (MIELE), microgolfoven (MIELE) dampkap (MIELE), vaatwasmachine (MIELE) en aparte koelkast; Veranda dewelke toegang verleent tot het terras en tuin.

NIVEAU + 0.5: Nachthal; Drie slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van airco (koel- en warmtefunctie) en één van een inloopdouche; Badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet.

TUIN: De tuin is omheind en onderhoudsvriendelijk aangelegd, voorzien van terras en tuinhuis.

KELDER: Volledig onderkelderd. Inpandige garage met sectionale automatische poort. Wasruimte; Technische ruimte; Stockageruimte.

EPC 344 kWh/m² - LABEL D. 22 Zonnepanelen (inbegrepen in de prijs). Dubbele beglazing (HR), deels ALU deels hout (afzelia). CV op mazout.

TROEVEN:
• Open bebouwing met inpandig garage rustig gelegen in een doodlopende straat
• Geen renovatieverplichting label D, bij het plaatsen van 5 cm spouwmuurisolatie
beschikt de woning over een C label.
• 22 zonnepanelen + warmtepomp
• 3 airco’s met koel- en warmtefunctie
• Deels elektrische en handmatige rolluiken
• Grondwaterpomp
• 20 cm dakisolatie

Voor meer info en een bezichtiging, bel Larissa op 0483 70 28 74 of 011 22 19 17. Surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide omschrijving en foto’s.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 369.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1967
Terrain
800 m2
Zone habitable
145 m2
Référence
YVQVACP0GNY2
Code Agence
5152395
EPC
371 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€369.000 / Limburgs Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder