Home à Vendre Maison 7750 Amougies
Rue des Croisons 3
Carte

Rue des Croisons 3

7750 Amougies
à Vendre
Description

Deze aantrekkelijke halfopen woning, met zijn charmante gevel en zij-ingang, bevindt zich in een rustige buurt. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een brede, authentieke hal. Op de begane grond vind je een open leefruimte, bestaande uit een woonkamer, eetkamer en keuken, die naadloos overgaan in het gezellige terras en de afgesloten tuin. Daarnaast is er een gloednieuwe houten chalet met vergunning, ideaal als atelier of handige tuinberging. Er is ook genoeg ruimte voor een wasmachine en droger.

De basis ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Een kelder biedt extra opslagruimte. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een kleinere kamer, perfect voor een dressing, kantoor of extra badkamer. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, is onlangs omgetoverd tot een derde grote slaapkamer, volledig geïsoleerd in muren en plafond.

De woning heeft een gasverwarmingssysteem. Hoewel deze mooie woning nog wat verfraaiingswerken nodig heeft, heeft het alle potentie om een volledig gerenoveerde, authentieke woning te worden op een toplocatie. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is D, slechts vier punten verwijderd van een C-rating.

* * *

Rue des Croisons 3 - 7750 Amougies - Deze charmante halfopen woning met mooie gevel en toegang via de zijkant is gelegen in een rustige straat en buurt. Je komt binnen via de mooie, brede en authentieke inkomhal. Verder op het gelijkvloers heb je een volledige open ruimte met living, eetplaats en keuken in directe connectie met het gezellige terras en de afgesloten tuin. Er is ook een volledig nieuwe houten chalet met vergunning die kan gebruikt worden als kleine atelier of als praktische tuinberging. Er is ook voldoende plaats voorzien voor de wasmachine en de droogkast. De badkamer heeft een ligbad, lavabo en toilet en is basis ingericht. Er is ook een kelder idealiter als berging. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers en 1 kleinere die kan ingericht worden als dressing, bureel of extra badkamer. De tweede verdieping met vaste trap is de zolder die recent volledig ingericht is als 3de grote slaapkamer die volledig werd geïsoleerd zowel muren als plafond. De centrale verwarming is op gas. Deze knappe en gezellige woning vraagt nog wat extra verfraaïngswerken om een echte gerenoveerde authentieke woning te worden op top locatie. Het EPC is D en nipt geen C (4 punten verschil van C).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 244.900
Général
Type
Maison
Référence
B2JPLA2GMWGS
Code Agence
Rue des CroisonsCC
EPC
259 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Apr 2024
€244.900 / Vakmans Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder