Home Maison 2018 Antwerpen
Haantjeslei 15
Carte

Haantjeslei 15

2018 Antwerpen
€645.000
Description

Ontdek deze vastgoedbelegging in de aantrekkelijke Brederodewijk. Het omvat een gebouw met drie goed onderhouden appartementen, elk voorzien van een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer en badkamer, en een garage aan de voorkant. Extra kenmerken zijn onder andere een geïsoleerd dak, dubbele beglazing, individuele gasverwarming en aparte meters voor gas, water en elektriciteit.

Het gebouw is ideaal gelegen nabij het Museum van Schone Kunsten, het Hof van Leysen, het Vinkenhofpark en het Harmoniepark. Met een uitstekende Mobiscore van 9,5/10, is dit een toplocatie.

De oppervlakte is als volgt verdeeld: Garage: 16,50 m² + werkplek 16,50 m², Appartement 1: 70 m², Appartement 2: 42 m², Appartement 3: 44 m². Het gebouw genereert momenteel een totale huurinkomst van ongeveer € 22.320 per jaar, waardoor het een goede investering is.

Achter het gebouw bevindt zich een ruim magazijn van ongeveer 67 m², dat potentieel biedt voor de bouw van een gezinswoning met twee verdiepingen en een zolder, mits vergunning. Kortom, een unieke kans voor vastgoedinvesteerders.

* * *

Haantjeslei 15 - 2018 Antwerpen - Omschrijving Eigendom met drie appartementen en garage in Brederodewijk
Deze opbrengsteigendom omvat een gebouw met drie appartementen en een garage aan de voorkant (Haantjeslei) en een garage met optopping mogelijkheden,2 bouwlangen (Hertsdeinstraat). Gelegen in een aantrekkelijke residentiële buurt te midden van de populaire wijken Brederode, Harmonie en Mark Graeve. Op wandelafstand bevinden zich het Museum van Schone Kunsten, het Hof van Leysen, het Vinkenhofpark en het Harmoniepark. Met een top Mobiscore van 9,5/10 is dit een uitstekende locatie.
Het gebouw telt drie verdiepingen en omvat drie goed onderhouden appartementen (één per verdieping). Het dak is geïsoleerd. De oppervlakte is als volgt verdeeld: Garage: 16,50 m² + werkplek 16,50 m², Appartement 1: 70 m², Appartement 2: 42 m², Appartement 3: 44 m². Elk appartement bestaat uit een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer en badkamer. Extra voorzieningen zijn onder meer onderkeldering, dubbele beglazing in de appartementen, individuele centrale verwarming op gas en aparte meters voor gas, water en elektriciteit.
Het gebouw is momenteel volledig verhuurd met een totale opbrengst van ongeveer € 22.320 per jaar. De huurprijzen zijn als volgt: Appartement 1 - € 580, Appartement 2 - € 485, Appartement 3 - € 495 (contract loopt tot 14-06-24), Garage - € 300. Dankzij de ligging, indeling en huurinkomsten is dit een goede investering. Het kadastraal inkomen van het gebouw bedraagt € 1.083.
Achter het gebouw bevindt zich een ruim magazijn van ongeveer 67 m² (met potentieel voor de bouw van een gezinswoning met twee verdiepingen en een zolder, mits vergunning!).

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 645.000
Général
Type
Maison
Référence
BDAY21FGA2NF
Code Agence
6083
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nog niet aangevraagd
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€645.000 / Resa Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder