Home à Vendre Maison 2020 Antwerpen
VIIde-Olympiadelaan
Carte

VIIde-Olympiadelaan

2020 Antwerpen
à Vendre
214 m² Vivre
107 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige, goed onderhouden herenwoning vol karakter. Met vier slaapkamers is dit huis ideaal gelegen en voorzien van alle moderne gemakken. De woning straalt charme uit en behoudt vele authentieke elementen zoals parketvloeren, sierlijke ornamenten, originele schouwen, houten deuren en hoge plafonds. Er is ook een gezellige stadstuin.

Bij binnenkomst in het huis wordt u verwelkomd door een statige hal die leidt naar de eerste slaapkamer van ongeveer 12m² en de aangrenzende kantoorruimte/tweede slaapkamer van ongeveer 28m². Hier vindt u ook de eerste badkamer van ongeveer 8m² met wastafel en inloopdouche, en een apart toilet.

De woning heeft een volledig onderkelderde ruimte van ongeveer 50m², ideaal voor opslag of verdere inrichting. Een houten trap leidt naar de eerste verdieping waar u een ruime, lichte woonkamer van ongeveer 65m² vindt met een prachtige ingebouwde kast. De volledig uitgeruste keuken van ongeveer 9m² heeft opbergkasten, een ontbijthoek en apparaten waaronder een SMEG-gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriezer.

Op de tweede verdieping vindt u een ruime derde slaapkamer van ongeveer 30m² en een vierde slaapkamer van ongeveer 16m². Hier is ook de tweede badkamer van ongeveer 9m² met een extra grote wastafel, douche/bad en toilet.

Deze prachtige herenwoning is absoluut een bezichtiging waard en biedt interessante mogelijkheden, zoals co-housing of voor een vrij beroep.

Bijzonderheden van deze woning zijn onder andere de ruimte, lichtinval en instapklare staat, de vele authentieke elementen, vier slaapkamers en twee badkamers, volledige onderkeldering, stadstuin en uitstekende mobiliteitsscore van 9.

* * *

VIIde-Olympiadelaan - 2020 Antwerpen - Ontdek deze karaktervolle en uitstekend onderhouden herenwoning met 4 slaapkamers, perfect gelegen met alle moderne gemakken binnen handbereik. De woning ademt een charmante sfeer uit, met behoud van tal van authentieke elementen zoals parketvloeren, sierlijke ornamenten, originele schouwen, houten deuren en hoge plafonds. Een gezellige stadstuin is aanwezig. 

INDELING:
Bij het betreden van de woning komt u in een statige inkomhal die leidt naar de eerste slaapkamer van ongeveer 12m², met aangrenzend de bureauruimte/tweede slaapkamer van circa 28m². Verder vindt u hier de eerste badkamer van circa 8m², voorzien van een wastafel en inloopdouche, en een apart toilet.

De woning beschikt over een volledig onderkelderde ruimte van circa 50m², die veel mogelijkheden biedt voor opslag of verdere inrichting.

De houten trap geeft u toegang tot de eerste verdieping bevindt zich een ruime en lichte leefruimte van ca. 65m² op plancher, met een prachtige ingebouwde kast. Aansluitend vindt u de volledig uitgeruste keuken van ca. 9m² voorzien van opbergkasten, een ontbijthoek en alles toestellen;  een SMEG-gasfornuis, dampkap, vaatwasser en koelkast met vriezer. 

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime derde slaapkamer van ca. 30m² en een vierde slaapkamer van ca.16m². Hier bevindt zich ook de tweede badkamer van ca. 9m², met een extra grote wastafel, douche/ligbad en toilet.

Deze prachtige herenwoning is zeker een bezichtiging waard en biedt interessante mogelijkheden, zoals co-housing of voor een vrij beroep.


BIJZONDERHEDEN: 
* Ruime en lichtrijke en instapklare herenwoning met buitenruimte 
* Tal van authentieke elementen zoals parketvloeren, sierlijke ornamenten, originele schouwen en hoge plafonds.
* 4 slaapkamers + 2 badkamers
* Volledige onderkelderd 
* Stadstuin
* Uitstekend mobiscore 9

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 420.000
Revenu cadastral
€ 743
Général
Type
Maison
Terrain
107 m2
Zone habitable
214 m2
Référence
1KSGMAJJ2-QH
Code Agence
5890967
EPC
291 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
0002583590
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€420.000 / Sorenco
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder