Home à Vendre Maison 2020 Antwerpen
De Bosschaertstraat 31
Carte

De Bosschaertstraat 31

2020 Antwerpen
à Vendre
526 m² Vivre
6 Chambres
Description

Dit vastgoedobject op drie percelen in het levendige Kiel is een uitstekende investeringsmogelijkheid. Het pand heeft twee aparte ingangen, één voor het handelspand op de begane grond en één voor de drie appartementen.

Het handelspand strekt zich uit over de begane grond en een tussenverdieping. Het bestaat uit verschillende ruimtes van verschillende groottes, met veel natuurlijk licht dankzij diverse lichtkoepels. Er is ook een gedeeltelijk ingerichte open keuken en een afzonderlijke sanitaire voorziening. Momenteel wordt de ruimte gebruikt als leerschool, maar het kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals vrije beroepen of ateliers.

De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben dezelfde indeling met een woonkamer, een beperkt ingerichte keuken en twee slaapkamers. Het appartement op de derde verdieping is bijna identiek, maar heeft een iets kleinere woonruimte.

Hoewel het pand kadastraal bekend staat als 'huis', heeft elke wooneenheid een individuele meter voor gas, elektriciteit en water. Het pand wordt momenteel verhuurd en genereert een aanzienlijk maandelijks inkomen. De commerciële ruimte op de begane grond en de tussenverdieping wordt momenteel door de eigenaar zelf geëxploiteerd.

Het pand is geregistreerd onder drie verschillende perceelidentificatienummers, die vroeger allemaal aparte percelen waren met een doorgang.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be. De geschatte totale aankoopprijs, inclusief kosten, is €605.815.

* * *

De Bosschaertstraat 31 - 2020 Antwerpen - Opbrengsteigendom op 3 percelen op het bruisende Kiel!

Op een centrale ligging, namelijk het bruisende Kiel, vinden we dit opbrengsthuis.
Het eigendom heeft 2 aparte ingangen nl. één voor het gelijkvloers/handelspand en één voor de 3 appartementen.

Het handelspand bevindt zich deels op het gelijkvloers en deels op het tussenverdiep.
Men betreedt de commerciële ruimte via een kleinere polyvalente ruimte (35m²), verder brengt deze ons naar de achter liggende grotere lokalen (35m² en 57 m²). Het tussenverdiep maakt ook nog deel uit van de polyvalente ruimte (46 m²).
De vele lichtkoepels zorgen voor een aangename lichtinval. U vindt er eveneens een deels ingerichte, open keuken alsook een aparte sanitaire voorziening.

De commerciële ruimte doet momenteel dienst als leerschool, de invulling van deze ruimte kan vrij bepaald worden. Mogelijks vrije beroepen of ateliers.

De appartementen op de eerste en de tweede verdieping hebben dezelfde indeling.
U betreedt het appartement via de inkomhal waar deze onmiddelijk uitgeeft op de leefruimte. De keuken werd beperkt geïnstalleerd, dit met een gaskookplaat, spoelbak, dampkap, oven en een aansluiting voor het wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers van telkens 9,5m². De slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde.

Het appartement op de derde verdieping is nagenoeg identiek aan de 2 voorgaanden, enkel is de leefruimte hier 20 m².

Dit eigendom is kadastraal gekend als 'huis' dus niet vergund als appartementen of opbrengsteigendom. Elk wooneenheid heeft wel een individuele meter voor gas, elektriciteit en water.
Dit eigendom wordt momenteel verhuurd voor 570 €+ 550 € + 600 €, het commerciële gelijkvloers en tussenverdiep wordt geschat op een huurprijs van 1500 € tot maximaal 2000 €. De eigenaar exploiteeert momenteel zelf de commerciële ruimte.

Het eigendom staat kadastraal gekend op 3 verschillende perceelsidentificatienummers.
11809I2446/00B003 en 11809I2446/00P002 en 11809I2446/00A003. Dit betroffen vroeger allemaal apart percelen met doorgang.

EPC waarden:
Handel=B / V2=221kWh / V3=252kWh

Interesse in deze woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor meer info of een afspraak!
FinancieelAankoop exclusief kosten:€585.000Registratierechten (3%):€17.550Kadastraal inkomen:€1.184Raming Ereloon Notaris*:€2.640Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€605.815* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 585.000
Revenu cadastral
€ 1.184
Général
Type
Maison
Zone habitable
526 m2
Référence
PVXQOFKJV8QW
Code Agence
VVO3030
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€585.000 / VB Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder