Carte

Tirstraat 31

2020 Antwerpen
à Vendre
203 m² Vivre
110 m² Terrain
Description

Neem een kijkje naar de videorondleiding, het energiezuinige EPC van klasse B en het grondplan die je kunt vinden op de Wellimmo-site onder "documenten". Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bel 03/225.00.68. Of stuur een email naar info@wellimmo.net.

Deze instapklare, halfopen gezinswoning (gebouwd in 2009) heeft een uitstekende Mobi-score en is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. De woning werd gebouwd met de nadruk op hoogwaardige, energie-efficiënte en duurzame materialen door AG Vespa. Op de begane grond bevindt zich een ruime eetkamer met een volledig uitgeruste maatwerkkeuken op een strakke gietvloer. Deze ruimte geniet van veel lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel dankzij een hoge vide. Achter de keuken is er via een trap toegang tot een zeer praktische technische opbergruimte/wasplaats van 40m².

De woning heeft bovendien een heerlijk onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis, welke bereikbaar is vanuit de woning en via een poort aan de straatkant - ideaal voor het stallen van fietsen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer heldere woonkamer met een prachtige eiken parketvloer. Er zijn nog twee ruime slaapkamers (15m² & 13m²), eveneens op parket en een badkamer met ligbad en een tweede toilet. Ten slotte is er nog een handige bergzolder en een gastentoilet met wastafel op de begane grond.

Als sterke punten van deze woning kunnen we dus nemen: de gunstige Mobiscore van 9,2/10; het energiezuinige karakter met een EPC van 182 KW/m²; de instapklare status in een rustige en kindvriendelijke wijk; de recente en moderne architectuur (2009); de lichte uitstraling en hedendaagse look&feel door het gebruik van kwaliteitsmaterialen; de zeer aangename tuin, bereikbaar via de woning of poort aan de zijkant en ten slotte de ruime en zeer praktische kelder.

* * *

Tirstraat 31 - 2020 Antwerpen - Bekijk alvast de videotour, het gunstig EPC (B) en het grondplan via de Wellimmo-site ("documenten"), voor meer info of een afspraak: 03/225.00.68. of via info@wellimmo.net
Met een uitstekende Mobi-score treffen we deze instapklare halfopen eengezinswoning (2009 )in een autoluw en kindvriendelijk woonerf, waarbij kwaliteitsvol, energetisch en duurzaam wonen vooropgesteld werden door AG Vespa. Op het gelijkvloers treffen we een ruime eetplaats met een volledig geïnstalleerde maatwerkkeuken op strakke gietvloer met een zalige vide, dewelke zorgt voor een gegarandeerde portie licht en een aangenaam ruimtegevoel. Via een trap achter de keuken hebben we toegang tot een enorm handige technische opbergruimte/wasplaats (40²m).  De heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis is bereikbaar via de woning, alsook via de poort aan de straatzijde, makkelijk om fietsen te stallen.  Op verdieping 1 treffen we de uiterst lichte woonkamer op een prachtige eiken parketvloer. Bovenaan treffen we nog 2 ruime slaapkamers (15m² & 13m²), eveneens op parket en de badkamer met ligbad en het tweede toilet. Tenslotte treffen we een bruikbare bergzolder en op het gelijkvloers een gastentoilet met handenwasser.

Troeven: Gunstige Mobiscore 9,2/10 Energiezuinig: EPC 182 KW/m² Instapklare halfopen bebouwing in een autoluwe en kindvriendelijke buurt Recente en hedendaagse architectuur (2009) Uiterst lichte woning met hedendaagse look&feel en gebruik van kwaliteitsmaterialen Zeer aangename tuin, bereikbaar via de woning of poort aan de zijkant Ruime en zeer handige kelderverdieping aanwezig

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 397.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2009
Terrain
110 m2
Zone habitable
203 m2
Référence
A7023-0JUNBR
EPC
182 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€397.000 / Wellimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder