Home Maison 2040 Antwerpen
Otterstraat 12
Carte

Otterstraat 12

2040 Antwerpen
170 m² Vivre
575 m² Terrain
3 Chambres
€467.000
Description

* * *

Otterstraat 12 - 2040 Antwerpen - Als je het huis binnenwandelt, kom je terecht in de inkomhal met toilet en trap van daaruit kom je in de open woonkamer met sfeervolle gashaard en eetkamer waar een grote schuifraam zorgt voor connectie met de tuin, hieraan paalt de open keuken met groot gasfornuis, een combi oven en een combi-stoomoven. Naast de keuken bevind zich de speelkamer/bureau.

Vanuit de eetkamer kan je naar een andere gang die uitgeeft op de 1ste badkamer, die voorzien is van ligbad, douche ,dubbele wastafel en toilet en op een aparte wasplaats.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een 2de badkamer met douche, wastafel en toilet. Hier bevind zich ook een vlizotrap naar de zolder, de zolder reikt zich uit over de hele verdieping en hier kunnen nog 2 kamers gecreëerd worden.

De tuin is de grootste troef van deze woning, een ruime rechte tuin met veel privacy die pal zuidgeoriënteerd is. Daarnaast vind je er nog 3 grote bergingen, die ideaal zijn voor het uitoefen van een bijberoep of hobby. De tuin is toegankelijk via een dubbele poort en apart poortje.

Deze woning onderging een totaal renovatie in 2021. We maakte van deze woning een nieuwe frisse woning die van alle gemakken is voorzien. Zo plaatste we nieuwe ramen, werd de elektra vernieuwd en werd de garage opgeofferd om een tweede badkamer en aparte wasplaats te voorzien.

Wij verkopen omdat we gaan emigreren.
De prijs is bespreekbaar.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 467.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1971
Terrain
575 m2
Zone habitable
170 m2
Référence
1--JA35KVYWP
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€467.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder