Home à Vendre Maison 8570 Anzegem
Goed Ter Motestraat 12
Carte

Goed Ter Motestraat 12

8570 Anzegem
à Vendre
152 m² Vivre
580 m² Terrain
3 Chambres
Description

Indien je op zoek bent naar een open bebouwing gelegen tussen de velden in de serene omgeving van Ingooigem, dan is deze woning precies wat je zoekt! Genieten van prachtige vergezichten in een rustige buurt was nog nooit zo aantrekkelijk.

Deze landelijke parel bevindt zich op een perceel van 580 m², omringd door weelderig groen en agrarisch landschap. De woning dateert van 1948 maar heeft in 2013 een grondige renovatie ondergaan. Zo werd er centrale verwarming geïnstalleerd, en is de elektriciteit volledig conform. Bovendien zorgen de 12 zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening. Met twee regenputten van elk 5000 liter en een ruime kelder beschikt deze woning over alle nodige voorzieningen.

Ondanks enkele lichte renovatiewerken die nog gedaan moeten worden (zoals het bureau en de badkamer), kan je meteen je nieuwe thuis betrekken. Jij bepaalt zelf het tempo waarin je de overige werken wil uitvoeren.

In 2016 kreeg de woning er een lichtrijke uitbreiding bij, dé perfecte plek om te ontbijten terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. Vanuit de keuken kan je zowel de kerk van Wortegem als de molen op Tiegemberg spotten.

De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en er is voldoende opbergruimte op de zolder. Ook in de tuin, die zuidelijk georiënteerd is en voorzien werd van nieuw ingezaaid gazon, kan je genieten van rust en ruimte. Achter een wand van cederhout werd er naast de bijbouw een handige tuinberging geïntegreerd.

Het huis bevindt zich op wandelafstand van de lokale school, bakker en slager, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt. Elk bod vanaf de vraagprijs wordt serieus overwogen. Maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen op zaterdag 20 april.

* * *

Goed Ter Motestraat 12 - 8570 Anzegem - *Door de grote interesse voor onze woning, kunnen er momenteel geen bezoeken meer ingepland worden.*

Op zoek naar een open bebouwing met prachtige vergezichten in een rustige buurt tussen de velden? Wees welkom in deze woning die gebouwd is op een perceeloppervlakte van 580 m² in het landelijke Ingooigem. Rondom de woning word je omgeven door groen en agrarisch gebied.

De woning werd gebouwd in 1948 en in 2013 verbouwd. Er werd centrale verwarming voorzien en conforme elektriciteit. De woning heeft eveneens 12 zonnepanelen, 2 regenputten (2 x 5000l) en een kelder. Hier en daar moet de woning nog wat verder licht gerenoveerd (bureau en badkamer) worden maar de woning is perfect instapklaar. Jij beslist op welk tempo je de werken uitvoert.

In 2016 werd de woning uitgebreid met een lichtrijke bijbouw waar het heerlijk vertoeven is. Je kan in dit hart van de woning ontbijten en genieten van het prachtig uitzicht. Je spot vanuit de keuken de kerk van Wortegem en de molen op Tiegemberg.

Op het 1ste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers. Er is ook een zolder waar je veel stockageruimte hebt.

De zuidelijke gerichte tuin werd opnieuw ingezaaid om tegen de zomer van een vernieuwd gazon te kunnen genieten.
Naast de bijbouw werd er een tuinberging geïntegreerd achter een cederhouten wand.

De woning is gelegen in het mooie landelijke Ingooigem. De school, bakker en slager zijn op zeer korte afstand te vinden.

Elk bod vanaf de vraagprijs wordt in overweging genomen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 330.000
Revenu cadastral
€ 473
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1948
Terrain
580 m2
Zone habitable
152 m2
Référence
73CN5ALNZ2K5
EPC
294 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
3182991
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
05 Apr 2024
€330.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder