Home Maison 8570 Anzegem
Weggevoerdenlaan 30
Carte

Weggevoerdenlaan 30

8570 Anzegem
197 m² Vivre
330 m² Terrain
€199.000
Description

Laat mij u kennis laten maken met deze ideale starterswoning boordevol potentieel, gelegen in een rustige straat die perfect bereikbaarheid en sereniteit combineert. Ondanks dat er een aantal aanpassingen nodig zijn, heeft deze woning alles in huis voor comfortabel wonen.

Het huis bestaat uit een inkomhal met gastentoilet dat leidt naar de lichtrijke woonkamer. Aangrenzend ligt de keuken, terwijl de rest van de begane grond een ruime berging/wasplaats biedt. Het terras is overdekt, waardoor u op elk moment kunt genieten van de privé, zuidgerichte tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Via de zoldertrap komt u op de zolder. Naast dit huis staat er een externe garage met tuinhuis.

Enkele van de belangrijkste voordelen van deze woning zijn: de gunstige ligging, de talloze mogelijkheden, de rustige wijk, de goede toegangswegen, en de zuidgerichte tuin.

Als u op zoek bent naar een renovatieproject of graag zelf klust, dan is deze woning de perfecte keuze voor u! Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

* * *

Weggevoerdenlaan 30 - 8570 Anzegem - Graag stel ik jullie deze ideale starterswoning woning met tal van mogelijkheden, gelegen in een rustige straat met een perfecte balans tussen bereikbaarheid en rust. Mits enkele aanpassingswerken biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

INDELING:
Via de inkomhal (voorzien van gastentoilet) komen we terecht in de lichtrijke woonkamer. Naastliggend vinden we de keuken. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een ruime berging/wasplaats. Het terras werd voorzien van een overkapping zodat men ten alle tijd kan genieten van de privatieve en zuidgerichte tuin.

Op het verdiep bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Via de zoldertrap heeft met toegang tot de zolder.

Naastliggend aan deze woning werd nog een externe garage met tuinhuis geplaatst.

TROEVEN:
+ ligging
+ tal van mogelijkheden
+ rustige wijk
+ interessante invalswegen
+ zuidgerichte tuin

Bent u op zoek naar een verbouwingsproject of wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning zeker iets voor u! Contacteer ons voor uw bezoek ter plaatse!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 199.000
Revenu cadastral
€ 470
Général
Type
Maison
Terrain
330 m2
Zone habitable
197 m2
Référence
10ZX6S4LROAR
EPC
442 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230921-0002995703-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€199.000 / ERA Bossuyt
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder