Carte

8570 Anzegem
à Vendre
299 m² Vivre
535 m² Terrain
3 Chambres
Description

Na 12 succesvolle jaren is deze prominente bakkerij met woonruimte in het centrum van Vichte op de markt. Eline en Olivier hebben hun bedrijf met trots geleid, maar zijn nu klaar voor een nieuwe fase.

Deze woning, ideaal voor diegenen die werk en privé willen combineren, heeft de volgende indeling:

Op de begane grond vind je een volledig uitgeruste winkelruimte met werkplaats en alle benodigde apparatuur, naast aparte toiletten, wasruimte, keuken en kelder.

De eerste verdieping biedt een stijlvol ingerichte woonkamer met open keuken, voorzien van alle apparaten. Er is ook een zithoek, eethoek met ingebouwde kasten en een kantoorruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een bad, en er is een eerste toilet. Vanaf deze verdieping heb je toegang tot het dakterras.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met dressing, twee kinderkamers met mezzanine en een tweede toilet.

Buiten is er een opslagruimte met toegang tot de afgesloten tuin, carport en voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Belangrijkste kenmerken zijn de mogelijkheid om je ondernemersdromen te realiseren en tegelijkertijd te genieten van het comfort van wonen boven je eigen zaak.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) is 142 kWh/m2 per jaar - UC: 3125753.

Dit is je kans om deel uit te maken van de levendige gemeenschap van Vichte en tegelijkertijd een succesvolle bakkerij te runnen. Geïnteresseerd? Neem snel contact op voor meer informatie en misschien wordt dit jouw nieuwe thuis en ondernemersavontuur!

* * *

Ideaal voor wie wonen en werken wil combineren!

Na meer dan 12 succesvolle jaren staat deze bekende bakkerij met woonst in hartje Vichte te koop. Eline en Olivier hebben met trots hun zaak gerund, maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Indeling:
- Gelijkvloerse verdieping: Volledig ingerichte winkelruimte met werkplaats en alle benodigde toestellen. Aparte toiletten, wasberging, keuken en kelderruimte.
- Eerste verdieping: Stijlvol ingerichte leefruimte met open keuken, voorzien van alle apparatuur. Zithoek, eetplaats met ingebouwde kasten en bureauruimte. Badkamer met inloopdouche en bad, en een eerste toilet. Toegang tot het dakterras.
- Tweede verdieping: Drie slaapkamers, waarvan één met dressing, twee kinderkamers met mezzanine, en een tweede toilet.
- Buitenruimte: Opslagruimte met toegang tot de afgesloten tuin, carport en voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Kenmerken:
- Passie voor Ondernemen: Grijp de kans om je ondernemersdromen waar te maken!
- Comfortabel Wonen: Geniet van het comfort van wonen boven je eigen zaak.

Energieprestatiecertificaat (EPC): 142 kWh/m2 per jaar - UC: 3125753
CV/24009/K

Dit is jouw kans om deel uit te maken van de bruisende Vichte-gemeenschap en tegelijkertijd een bloeiende bakkerij te leiden. Interesse? Neem snel contact op voor meer informatie en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis én ondernemersavontuur!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 675.000
Revenu cadastral
€ 951
Général
Type
Maison
Terrain
535 m2
Zone habitable
299 m2
Référence
N3HKZQW1XLOA
Code Agence
CV/24009/KCC
EPC
142 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240204-0003125753-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€675.000 / Resida
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder