Carte

5330 Assesse
à Vendre
1130 m² Terrain
4 Chambres
Description

Gelegen in één van de mooiste dorpen van Wallonië, vindt u dit prachtige luxe huis met drie voorgevels. Het huis is gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 11 are 30 ca en telt vier slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Bij binnenkomst vindt u een hal en een apart toilet, gevolgd door een volledig uitgeruste keuken van 9,65 m² die leidt naar een ruime woonkamer van 35,26 m². Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras en de tuin op het zuidwesten. Aanvullend biedt het huis een bijkeuken en een carport voor twee auto's.

Het huis is uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp in combinatie met fotovoltaïsche panelen. Het heeft PVC kozijnen met dubbele beglazing, dubbele ventilatie en uitstekende akoestische en thermische isolatie. Ook beschikt het over een regenwatertank en een slimme elektriciteitsmeter. Het dak is bedekt met platte zwarte terracotta dakpannen.

De villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van energieprestaties. De rust van het Naamse platteland gecombineerd met de nabijheid van snelwegen en voorzieningen maken de locatie van dit huis ideaal. De verkoop is onderworpen aan BTW (21%) voor de bouw en registratierechten (12,5%) voor het grondgedeelte. Het huis heeft een voorlopige EPB "A" beoordeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met L&P op 081 303 404.

* * *

ASSESSE: In een van de mooiste dorpen van Wallonië, prachtig luxe huis met 3 voorgevels (4CH/1SDB/1SDD) gebouwd op 11 are 30 ca goed georiënteerde grond. Het bestaat uit een inkomhal, een WC, een super ingerichte keuken van 9,65 m² die uitgeeft op de woonkamer van 35,26 m² met toegang tot het terras en de tuin op het zuidwesten, een bijkeuken, een nachthal, 4 slaapkamers, een douchekamer en een badkamer. Carport voor 2 auto's. Vloerverwarming via warmtepomp gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, DV PVC kozijnen, dubbele ventilatie, uitstekende akoestische en thermische isolatie, regenwatertank. Elektriciteit: slimme meter. Dak: platte zwarte terracotta dakpannen. De villa heeft een hoogwaardige binnenafwerking en de nieuwste technologie op het gebied van energieprestaties. Dit huis ligt op een uitstekende locatie, met zowel de rust van het Naamse platteland als de nabijheid van snelwegen en voorzieningen. Verkoop onderworpen aan BTW (21%) voor de bouw en registratierechten (12,5%) voor het grondgedeelte. Voorlopige EPB "A". Meer informatie bij L&P 081 303 404.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 519.500
Général
Type
Maison
Terrain
1130 m2
Référence
-U9ANSKWNWX2
Historique des prix
06 Apr 2024
€519.500 / Latour & Petit
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder