Carte

5330 Assesse
à Vendre
242.5 m² Vivre
1140 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek dit prachtige luxe 3-gevel huis, gelegen in één van de mooiste dorpen van Wallonië. Het huis is gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 11 are 40 en biedt alle comfort en luxe die u zich kunt wensen. Met 4 slaapkamers, 1 douchekamer en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De super ingerichte keuken van bijna 10 m² loopt naadloos over in de ruime woonkamer van meer dan 35 m², die toegang biedt tot het zuidwestelijk gelegen terras en de tuin. Het huis beschikt over vloerverwarming via een warmtepomp, gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, en uitstekende akoestische en thermische isolatie. Daarnaast is er een carport voor 2 auto's, een regenwatertank en dubbele ventilatie. De villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van energieprestaties. Dit huis biedt de perfecte balans tussen de rust van het Naamse platteland en de nabijheid van snelwegen en voorzieningen. De verkoop is onderworpen aan BTW (21%) voor de bouw en registratierechten (12,5%) voor het grondgedeelte. Oplevering is gepland voor de zomer van 2024. Neem voor meer informatie contact op met L&P op 081 303 404.

* * *

ASSESSE: In een van de mooiste dorpen van Wallonië, prachtig luxe 3-gevel huis (4CH/1SDB/2SDD) gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 11 are 40 ca. Het bestaat uit een inkomhal, een WC, een super ingerichte keuken van 9,98 m² die uitgeeft op de woonkamer van 35,30 m² met toegang tot het terras en de tuin op het zuidwesten, een bijkeuken, een nachthal, 4 slaapkamers, een douchekamer en twee badkamers. Carport voor 2 auto's. Vloerverwarming via warmtepomp gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, DV PVC kozijnen, dubbele ventilatie, uitstekende akoestische en thermische isolatie, regenwatertank. Elektriciteit: slimme meter. Dak: platte zwarte terracotta dakpannen. De villa is voorzien van hoogwaardige interieurafwerkingen en de nieuwste technologie op het gebied van energieprestaties. Dit huis heeft een uitstekende ligging die zowel de rust van het Naamse platteland garandeert als de nabijheid van snelwegen en voorzieningen. Verkoop onderworpen aan BTW (21%) voor de bouw en registratierechten (12,5%) voor het grondgedeelte. Voorlopige EPB "A". Oplevering: zomer 2024. Meer informatie bij L&P 081 303 404.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 564.500
Général
Type
Maison
Terrain
1140 m2
Zone habitable
242.5 m2
Référence
XGJEKTDGD5EK
Historique des prix
06 Apr 2024
€564.500 / Latour & Petit
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder