Carte

5330 Assesse
à Vendre
254.25 m² Vivre
2464 m² Terrain
5 Chambres
Description

Ontdek deze luxe 4-gevel woning in één van de mooiste dorpen van Wallonië. Deze prachtige woning is gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 24 are 64 ca en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis bestaat uit een inkomhal, toilet, super uitgeruste keuken van 11,67 m² die open is naar de woonkamer van 43,23 m². Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras en de tuin, die op het zuidwesten gericht zijn. Verder vind je er een wasplaats, nachthal, doucheruimte en badkamer. De zolder biedt mogelijkheden voor verbouwing. De woning heeft een carport voor twee auto's en is uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp in combinatie met fotovoltaïsche panelen. Andere kenmerken zijn een PVC-raamwerk met dubbele beglazing, dubbele stroomventilatie, uitstekende akoestische en thermische isolatie en een regenwatertank. De villa heeft een zwart terracotta plat pannendak en biedt hoogwaardige interieurafwerkingen en de nieuwste technologieën op het gebied van energieprestaties. Dankzij de uitstekende ligging geniet je van de rust van het Namense platteland en ben je toch dicht bij snelwegen en voorzieningen. De verkoop valt onder het btw-regime (21%) voor de bouw en onder registratierechten (12,5%) voor het grondaandeel. De verwachte energieprestatie is klasse "A". Levering is gepland voor de zomer van 2024.

* * *

ASSESSE: In één van de mooiste dorpen van Wallonië, prachtige luxe 4-gevel woning (3slaapkamers/1badkamer/1badkamer) gebouwd op een goed georiënteerd perceel van 24 are 64 ca. Het bestaat uit een inkomhal, een toilet, een super uitgeruste keuken van 11,67 m² open naar de woonkamer van 43,23 m² met toegang tot het terras en de tuin "Zuid-West", een wasplaats, een nachthal, 3 slaapkamers, een doucheruimte, een badkamer. De zolder kan verbouwd worden (mogelijkheid tot bebouwing volgens 2 opties, op aanvraag). Carport 2 auto's. Vloerverwarming via warmtepomp gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, DV PVC-frame, dubbele stroomventilatie, uitstekende akoestische en thermische isolatie, regenwatertank. Elektriciteit: Slimme meter. Zwart terracotta plat pannendak. De villa biedt hoogwaardige interieurafwerkingen en de nieuwste technologieën op het gebied van energieprestaties. Dit huis heeft een uitstekende ligging die zowel de rust van het Namense platteland garandeert als dicht bij snelwegen en voorzieningen. Verkoop onder btw-regime (21%) voor de bouw en onder registratierechten (12,5%) voor het grondaandeel. Voorspelling EPB “A”. Levering: zomer 2024. Te ontdekken bij L&P 081 303 404.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 694.500
Général
Type
Maison
Terrain
2464 m2
Zone habitable
254.25 m2
Référence
WYR4HTKSNZ1Q
Historique des prix
06 Apr 2024
€694.500 / Latour & Petit
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder