Home Maison 9800 Astene
Nazarethsesteenweg 19
Carte

Nazarethsesteenweg 19

9800 Astene
216 m² Vivre
962 m² Terrain
3 Chambres
€369.000
Description

Deze open bebouwing is pittoresk gelegen op de grens van Astene, Deinze, Nazareth en Sint-Martens-Latem. Het pand is rustig gesitueerd maar tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, de fietsautostrade en oprit E17.

Bij het betreden van de woning via de ruime oprit aan de linkerzijde, kom je binnen in de inkomhal die leidt naar een toilet en een handige kleine dressingruimte. Verderop vind je een lichte, ruime woonkamer die uitkijkt op een adembenemende tuin. Deze tuin biedt veel privacy en heeft een gunstige ZUID-WEST ligging. De veranda en volwaardige keuken, compleet met toestellen, zijn ook op de begane grond te vinden.

Daarnaast beschikt de woning over een bijkeuken, een grote garage met elektrische poort en een droge kelder. De badkamer is uitgerust met een recent geïnstalleerde douche. Er is ook een ruime eerste slaapkamer die eventueel als kantoor kan worden gebruikt.

Op de eerste verdieping leidt een ruime overloop je naar twee volwaardige slaapkamers - beide met kastruimte. Extra zolderruimte biedt mogelijkheden voor uitbreiding. De slaapkamer aan de voorzijde heeft zelfs een klein balkon! Vanuit de tuin heb je ook toegang tot een mooie atelierruimte.

Ondanks dat sommige delen van de woning wat opfrissing nodig hebben, is er geen renovatieplicht omdat de woning een EPC D-certificaat heeft. De vastgoedtopper heeft EPC: 398 UC: 3194244 en valt onder Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv.

Neem vandaag nog contact met ons op als je interesse hebt in dit prachtige pand!

* * *

Nazarethsesteenweg 19 - 9800 Astene - Gelegen te Astene op de grens met Deinze, Nazareth en Sint-Martens-Latem, treffen we deze open bebouwing op een rustige ligging in de nabijheid van alle winkels, fietsautostrade én oprit E17! INDELING: ruime oprit waarlangs de woning via de linkerzijde te betreden is. Inkomhal, toilet, kleine dressingruimte. Ruime en lichtrijke woonkamer met zicht op een prachtige tuin welke de nodige privacy biedt. Veranda, volwaardige keuken met zijn toestellen. Bijkeuken. Ruime garage mét elektrisch bedienbare garagepoort. Droge kelder! Badkamer voorzien van een recenter geïnstalleerde douche. Een ruime eerste slaapkamer of bureau. Op de eerste verdieping treffen we een ruime overloop. 2 volwaardige slaapkamers met kastruimte en extra zolderruimte waardoor er uitbreidingsmogelijkheden zijn. De slaapkamer aan de voorzijde is zelfs voorzien van een klein balkon! De woning beschikt over een zeer unieke tuin met een ZUID-WEST ligging! Via de tuin heb je eveneens toegang tot een toffe atelierruimte! De woning kent een EPC D, waardoor er GEEN RENOVATIEPLICHT van toepassing is! Enige opfrissing dient gedaan te worden. Interesse in deze vastgoedtopper? Neem dan vandaag nog contact met ons op! EPC: 398 UC: 3194244. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 369.000
Revenu cadastral
€ 1.229
Général
Type
Maison
Terrain
962 m2
Zone habitable
216 m2
Référence
Z9CZYN0PIIN2
Code Agence
3544882
EPC
398 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
10 Apr 2024
€369.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder