Carte

Smissestraat 21

9800 Bachte-Maria-Leerne
967 m² Terrain
5 Chambres
€598.000
Description

Ontdek deze ruime villa, prachtig gelegen in het charmante Bachte-Maria-Leerne, net buiten Gent. De woning staat in een rustige doodlopende straat, op een steenworp afstand van de idyllische Leie en het majestueuze kasteeldomein van Ooidonk. Met Sint-Martens-Latem als buur, bent u hier echt op een toplocatie voor rust en ontspanning.

De villa, gebouwd in 1983, is sindsdien met grote zorg onderhouden. In 2015 werd het dak geïsoleerd en onlangs werden er 28 zonnepanelen geplaatst, wat resulteert in een uitstekende energiescore. De toegang tot belangrijke verkeerswegen en de nabijheid van het openbaar vervoer maken dit een ideale locatie voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

De villa biedt ruime woonruimtes, logisch ingedeeld voor maximaal comfort. Vanuit de ruime living en de grote leefkeuken, heeft u door de hoge ramen een heerlijk uitzicht op de groene tuin die volledig rondom de woning loopt. Deze tuin is perfect voor gezellige BBQs, spelende kinderen of om gasten te ontvangen.

Bij de leefkeuken vindt u een praktische berging/wasplaats. Op de begane grond bevindt zich ook een thuiskantoor, een dubbele inpandige garage en een tuinberging/atelierruimte. Boven vindt u vijf slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als appartement met badkamer en keuken, dat gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een prachtige master bedroom.

Deze villa biedt enorm veel potentie en met een beetje opfrissing kan het uw droomwoning worden. Voor de vraagprijs, noteer dat bij meerdere biedingen aan de vraagprijs, de eigenaar het recht behoudt om onder gesloten enveloppe te laten bieden. Ontdek vandaag nog deze woning in Bachte-Maria-Leerne!

* * *

Smissestraat 21 - 9800 Bachte-Maria-Leerne - Ruime villa in Bachte-Maria-Leerne met mooie energiescore
Deze villa is subliem gelegen: net voorbij Gent in een doodlopend straatje van het charmante Bachte-Maria-Leerne. Vlakbij Sint-Martens-Latem, op een boogscheut van de Leie en het prachtige kasteeldomein van Ooidonk.
Oprit autostrade en andere belangrijke invalswegen zijn vlakbij. Openbaar vervoer is op wandelafstand: ideale combinatie voor schoolgaande kinderen.
Gebouwd in 1983 en steeds met de grootste zorg onderhouden. In 2015 werd het dak geïsoleerd en recent werden 28 zonnepanelen geplaatst. Die combinatie vertaalt zich meteen in een aantrekkelijke energiescore.
Grote woonruimtes met een praktische en logische indeling zijn hier volop aanwezig. Dit is een villa waar het wooncomfort centraal staat. De basis zit meer dan goed. Voeg daarbij hedendaagse opfrissingswerken en je hebt een ware parel in handen.
Ruime living met plaats voor een grote lange eettafel en meerdere zithoeken. Zowel vanuit de living als de grote leefkeuken heb je via de grote ramen een zalig zicht op de groene tuin die volledig rondom de woning loopt. Een gezellige BBQ, spelende kinderen, vrienden en familie ontvangen, deze tuin kan het allemaal aan.
Aansluitend op de leefkeuken is de handige berging/wasplaats.
Ook op het gelijkvloers: thuisbureau en de dubbele inpandige garage en inpandige tuinberging/atelierruimte.
Boven zijn 5 slaapkamers waarvan 1 momenteel ingericht is als appartement met badkamer en keuken. De keuken kan je weghalen en op die manier creëer je een schitterende master bedroom.
Extra berging aanwezig op de verdieping.
Instelprijs: Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 598.000
Revenu cadastral
€ 1.611
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1983
Terrain
967 m2
Référence
HXR7M910JTYF
Code Agence
18343
EPC
293 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€598.000 / Infinimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder