Home à Vendre Maison 4690 Bassenge
Rue Saint-Pierre 13
Carte

Rue Saint-Pierre 13

4690 Bassenge
à Vendre
535 m² Vivre
1349 m² Terrain
6 Chambres
Description

* * *

Rue Saint-Pierre 13 - 4690 Bassenge - Indeling
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aansluitend bevindt zich het bureel, de leefruimte met een karaktervolle parketvloer, de ruime eetkamer, wasplaats en 2 keukens waarvan nog 1 keuken te installeren. Verder is er toegang tot een nog aan te leggen terras met zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan één met privédressing, een aparte badkamer, een berging, een toilet en een salon met dakterras van 35m2! Op de tweede verdieping zijn er 4 slaapkamer, 1 badkamer en een zoldergang.

Verder is er nog een in te richten zolderverdieping te bereiken via een vaste trap. De woning is volledig onderkelderd en verdeeld in 5 ruimtes, te gebruiken als provisie.


Afwerking
Keuken 1 is volledig ingericht en voorzien van kookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een spoelbak met verlek. De tweede keuken is volledig naar eigen smaak en budget in te richten.

De badkamer op het eerste verdiep is ingericht met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel geïntegreerd in het badkamermeubel.

Badkamer 2 op het tweede verdiep is uitgerust met een dubbele wastafel en een douche. De 3de badkamer is uitgerust met een wastafel en een bad.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 749.000
Revenu cadastral
€ 1.056
Général
Type
Maison
Terrain
1349 m2
Zone habitable
535 m2
Référence
2FBZILY34QU9
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Feb 2024
€749.000 / Christoffels Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder