Home à Vendre Maison 1320 Beauvechain
Rue Les Claines 27
Carte

Rue Les Claines 27

1320 Beauvechain
à Vendre
250 m² Vivre
2000 m² Terrain
Description

Gelegen in de rustige en pittoreske omgeving van Beauvechain, is deze prachtige woning een toevluchtsoord van rust en sereniteit. Ondanks de vredige ambiance, bevindt u zich op een steenworp afstand van lokale voorzieningen zoals winkels, scholen en bushaltes (De Lijn/TEC). De centrale ligging biedt uitzonderlijke bereikbaarheid, met Leuven, Waver en Geldenaken dichtbij, en gemakkelijke toegang tot de E40 en E411.

Bij binnenkomst verwelkomt een ruime hal u naar een goed doordachte indeling. De begane grond is huiselijk en uitnodigend, met een gezellige woonkamer met open haard, eetkamer, volledig uitgeruste keuken en praktische ruimtes zoals een berging, apart toilet, kantoorruimte met open haard en dubbele garage. Boven vindt u vier comfortabele slaapkamers, een lichte overloop en een verzorgde badkamer, evenals een royale hobbyruimte voor extra veelzijdigheid.

De woning is in goede staat en direct bewoonbaar. De tijdloze landelijke stijl en het goed onderhouden interieur geven een warme en gastvrije sfeer. Zowel binnen als buiten straalt deze woning een liefdevol onderhouden karakter uit, met een prachtig aangelegde tuin die een rustige oase biedt te midden van een groene omgeving.

* * *

Rue Les Claines 27 - 1320 Beauvechain - LIGGING
Deze prachtige woning is gelegen in Beauvechain, te midden van een rustige en schilderachtige omgeving waar rust en sereniteit samenkomen. Hier kunt u genieten van een vredige ambiance, omringd door weelderig groen, terwijl u toch op zeer korte afstand van winkels, scholen en bushaltes (De Lijn/TEC) verblijft.
Bovendien biedt de ligging van de woning een uitzonderlijke bereikbaarheid, met een centrale positie ten opzichte van Leuven, Waver en Geldenaken, en een snelle toegang tot zowel de E40 als de E411.
INDELING
Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een doordachte indeling. De begane grond omvat een gezellige woonkamer met openhaard, een eetkamer, een goed uitgeruste keuken en handige ruimtes zoals een berging, een apart toilet, een bureau met openhaard en een dubbele garage. Op de bovenverdieping bevinden zich vier comfortabele slaapkamers, een lichte nachthal en een goed onderhouden badkamer, samen met een royale hobbyruimte voor extra flexibiliteit.
STAAT
De woning verkeert in een correcte staat en is direct bewoonbaar. Met zijn tijdloze landelijke stijl en goed onderhouden interieur straalt het warmte en gastvrijheid uit. Zowel binnen als buiten weerspiegelt deze woning een liefdevol onderhouden karakter, met een prachtig aangelegde tuin die een rustig toevluchtsoord biedt te midden van de natuurlijke omgeving.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 565.000
Revenu cadastral
€ 2.203
Général
Type
Maison
Terrain
2000 m2
Zone habitable
250 m2
Référence
8-O87LYTRB-L
EPC
259 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220928028655
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€565.000 / ERA Vandendries
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder