Carte

den Abt 127

2340 Beerse
à Vendre
363 m² Vivre
2081 m² Terrain
5 Chambres
Description

Deze vrijstaande villa in Beerse is rustig gelegen in een groene omgeving op een perceel van ongeveer 2.081 m². De ruime woning heeft een bewoonbare oppervlakte van zo'n 363 m² en beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers, een uitgebreide opbergzolder en een aparte garage.

Op het gelijkvloers vind je de centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire die toegang geeft tot de ruime woon- en eetkamer. De aparte keuken is voorzien van alle nodige apparatuur. Daarnaast is er een slaapkamer die ook als kantoor of speelkamer kan dienen, een aparte wasruimte, een douchekamer en een achter ingang met apart toilet. De woning heeft ook een kelder en kruipruimte.

De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers, waarvan één met aangrenzende douchekamer. Er is ook een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Een extra kamer kan dienst doen als dressing of kantoor. De zolder is bereikbaar via een vaste trap.

De tuin is aangelegd met verschillende terrassen, ideaal om van de zon te genieten. Een vijver zorgt voor rust en voor wie graag actief is, is er een petanquebaan. De aparte garage met automatische poort biedt plaats aan één auto en heeft extra opbergruimte. De volwassen bomen rondom het perceel zorgen voor privacy.

Enkele extra kenmerken van deze woning zijn de rustige, groene ligging, het alarmsysteem met camerabeveiliging, een nieuwe condensatieketel uit 2021, handmatige rolluiken en een aparte garage.

* * *

den Abt 127 - 2340 Beerse - Vrijstaande woning gelegen in Beerse op een perceel van ca. 2.081 m²
Deze villa is gelegen in een rustige, groene wijk op een perceel van ca. 2.081 m². De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 363 m² en omvat oa. 5 slaapkamers, 3 badkamers, ruime opbergzolder en een aparte garage.

Indeling:
Gelijkvloers:
De centrale inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, verleent toegang tot de ruime woonkamer en eetkamer. De aparte keuken is ingericht met een ijskast, een oven, een kookplaat en een vaatwasser. Verder is er nog een slaapkamer (die ook gebruikt kan worden als bureau- of speelkamer), een aparte wasruimte, een douchekamer met lavabo en een achter inkom met apart toilet. De kelder is toegankelijk via de keuken en de rest van de woning is voorzien van kruipruimte.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan 1 beschikt over een aangrenzende douchekamer met lavabo. De badkamer omvat een ligbad, een dubbel wasmeubel en een toilet. Bijkomend is er nog een extra (kleine) kamer die dienst kan doen als dressingruimte/bureau.
De zolder is te bereiken via een vaste trap.

Tuin:
De tuin is aangelegd met verschillende terrassen, waardoor men steeds kan genieten van de zon. De vijverpartij creëert rust en indien men liever wat activiteit wenst, kan men gebruik maken van de petanquebaan. De aparte garage is uitgerust met een automatische poort en opbergruimte en verleent plaats aan 1 wagen.
Het perceel is omgeven door volwassen bomen, waardoor er voldoende privacy is.

Buitengewone kenmerken:
- Rustig en in het groen gelegen
- Alarm + camerabeveiliging
- Condenserende ketel 2021
- Kelder + kruipruimte
- Handmatige rolluiken
- Bewoonbare oppervlakte ca. 363 m²
- Aparte garage Documenten EK EPC Bodemattest

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 689.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1995
Terrain
2081 m2
Zone habitable
363 m2
Référence
LF2-STFN-CIH
Code Agence
04/15211
EPC
168 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
UC: 2749341
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Geen
Historique des prix
17 Mar 2024
€689.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder