Home Maison 2340 Beerse
Lindenlaan 39
Carte

Lindenlaan 39

2340 Beerse
475 m² Vivre
601 m² Terrain
11 Chambres
€975.000
Description

Dit opbrengsteigendom, gelegen in het hart van Beerse, biedt geweldige mogelijkheden en bestaat uit zes appartementen en zeven garages. Via de centrale ingang bereik je de trappen naar de verschillende verdiepingen.

Het gelijkvloerse appartement links heeft een comfortabele indeling met twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken, en een kleine berging of wasplaats. Vanuit de kleinste slaapkamer heb je toegang tot een knusse koer. Dit appartement beschikt tevens over een EPC-klasse B-waarde van 192kWh/m³.

Rechts op de begane grond bevindt zich een gerenoveerd appartement met één slaapkamer, een moderne badkamer, een gezellige woonkamer en eveneens een vernieuwde keuken met toegang tot de koer. Dit appartement heeft een EPC C-waarde van 288kWh/m².

De eerste en tweede verdieping huisvesten telkens twee appartementen. Elk van deze omvat twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een keuken en een klein washok of berging. Daarnaast genieten de bewoners van een zuidgericht terras, toegankelijk vanuit de kleinste slaapkamer. De EPC-waarden variëren tussen B-138kWh/m² tot D-359kWh/m², afhankelijk van het appartement.

Op dit moment zijn alle appartementen, behalve dat op de begane grond rechts, verhuurd. Beide gelijkvloerse appartementen hebben door hun private koer directe toegang tot een van de garages. Alle elektrische installaties zijn bovendien volledig conform.

Dit gebouw, met zijn strategische locatie in het centrum van Beerse, wordt na enkele kleine renovatiewerkzaamheden een fantastische investeringskans.

* * *

Lindenlaan 39 - 2340 Beerse - Zeer goed gelegen opbrengsteigendom met veel potentieel bestaande uit 6 appartementen en 7 garages. Het gebouw omvat op het gelijkvloers een centrale inkomhal met trap naar de verdiepingen.Het appartement gelijkvloers links omvat een inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken, een kleine berging / wasplaats en een koer met toegang vanuit de kleinste slaapkamer. (EPC B - 192kWh/m³)Het appartement gelijkvloers rechts omvat een inkomhal, 1 slaapkamer, vernieuwde badkamer, woonkamer en vernieuwde keuken met toegang tot de koer. (EPC C - 288kWh/m²)Het appartement eerste verdieping links omvat een inkomhal, 2 slaapkamers, vernieuwde badkamer, woonkamer,  vernieuwde keuken, een kleine berging / wasplaats en een zuidgericht terras met toegang vanuit de kleinste slaapkamer. (EPC B - 138kWh/m²)Het appartement eerste verdieping rechts omvat een inkomhal, 2 slaapkamers,  badkamer, woonkamer,  keuken, een kleine berging / wasplaats en een zuidgericht terras met toegang vanuit de kleinste slaapkamer. (EPC C - 239kWh/m²)Het appartement tweede verdieping links omvat een inkomhal, 2 slaapkamers,  badkamer, woonkamer,  vernieuwde keuken, een kleine berging / wasplaats en een zuidgericht terras met toegang vanuit de kleinste slaapkamer. (EPC C - 254kWh/m²)Het appartement tweede verdieping rechts omvat een inkomhal, 2 slaapkamers,  vernieuwde badkamer, woonkamer,  vernieuwde keuken, een kleine berging / wasplaats en een zuidgericht terras met toegang vanuit de kleinste slaapkamer. (EPC D - 359kWh/m²)Alle appartementen met uitzondering van het gelijkvloers rechts zijn momenteel verhuurd. De appartementen op het gelijkvloers hebben via een privatieve koer rechtstreekse toegang tot één van de garages. Alle elektrische installaties zijn conform. Het gebouw is zeer goed gelegen in het centrum van Beerse, mits kleine renovatiewerken wordt dit een mooie investering.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 975.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1973
Terrain
601 m2
Zone habitable
475 m2
Référence
55F24PQ20W0W
Code Agence
5882884
Historique des prix
21 Mar 2024
€975.000 / Vastgoedpartners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder