Carte

2340 Beerse
1486 m² Vivre
369 m² Terrain
4 Chambres
€379.000
Description

Zoek je een kant-en-klare woning in een rustige, kindvriendelijke buurt? Maak dan kennis met deze bijzonder verzorgde woning in een doodlopende straat. Deze woning is onmiddellijk bewoonbaar en heeft een energiepeil van B.

Betreed het huis via de inkomhal compleet met vestiaire. Daarna ontdek je een ruime woonkamer met een grote schuifraam, een gezellige houthaard met ventilator en een parketvloer. De functionele keuken is uitgerust met een vierpitsgasfornuis, dampkap, koelkast, vaatwasser en een werkblad in travertin. Vanuit de keuken bereik je makkelijk de berging, garage met automatische poort en de volledig verharde tuin.

De tuin, mét verwarmd zwembad, buitendouche en pergola met lamellen, is een echte eye-catcher. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan eentje ook perfect als kantoor kan dienen. Daarnaast vind je hier een stijlvol gerenoveerde badkamer met ligbad, toilet, wastafel met kasten, spiegel en douche. De eerste verdieping telt nog eens twee ruime slaapkamers, een extra bergruimte/zonnebankkamer en een toegankelijke zolder.

Doorheen de jaren werd dit huis flink gerenoveerd: een gasverwarming van 2023, 16 zonnepanelen (4.1 Wp) geïnstalleerd in 2016, de spouwmuren geïnjecteerd in 2014, een nieuw geïsoleerd dak met nieuwe dakgoten in 2015, de voorgevel gekaleid in 2016, nieuwe vloeren, gerenoveerde badkamer en keuken in respectievelijk 2019 en 2017. Het huis is volledig voorzien van hardhouten (Meranti) ramen met dubbele beglazing en rolluiken. Als kers op de taart beschikt de woning over een carport met tuinberging en een ruime oprit.

* * *

Zeer verzorgde, instapklare woning, gelegen in een kindvriendelijke, rustige, doodlopende straat. E-peil B !
Indeling : Inkomhal met vestiaire, woonkamer met grote schuifraam, houthaard met ventilator en een parketvloer. De keuken met eethoek, zeer functioneel en ingericht met een 4 pits-gasfornuis, dampkap, koelkast, vaatwasser en een werkblad in travertin. Via de keuken is er toegang naar de berging en de garage met aut. poort en codeklavier alsook naar de tuin. De tuin is volledig verhard en uitgerust met een verwarmd buitenzwembad, buitendouche en een pergola met lamellen. Er zijn twee gelijkvloerse slaapkamers waarvan 1 slpk. eventueel te gebruiken als kantoor alsook de volledig gerenoveerde badkamer uitgerust met ligbad, wc., wastafel met kasten en spiegel en douche. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige twee ruime slaapkamers, een bergruimte/zonnebankkamer en een toegankelijke zolder. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van  hard houten ramen (Meranti) met dubbele beglazing en rolluiken.
Bijzonderheden: in de loop der jaren gerenoveerd zoals :  cv op gas 2023, 16 zonnepanelen 2016 (4.1 Wp), spouwmuren geinjecteerd 2014, nieuw geisoleerd dak met nieuwe dakgoten 2015, voorgevel gekaleid 2016, nieuwe vloeren, badkamer gerenoveerd 2019, keuken gerenoveerd 2017, parketvloer 2016 alsook voorzien van een carport met tuinberging en een flinke oprit.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 379.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1986
Terrain
369 m2
Zone habitable
1486 m2
Référence
9BPOGW5SRBR1
Code Agence
126397
EPC
177 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
23 Mar 2024
€379.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder